Obavijesti

News

Komentari 1

Klisović čestitao Tomaševiću i pozvao svoje birače da u drugom krugu glasaju za njega

Klisović čestitao Tomaševiću  i pozvao svoje birače da u  drugom krugu glasaju za njega

Kandidat SDP-a za zagrebačkog gradonačelnika Joško Klisović, čestitao je Tomislavu Tomaševiću na pobjedi u prvom krugu i pozvao svoje birače da za njega glasuju u drugom krugu

VIDEO

Čestitam Tomislavu Tomaševiću na ulasku u drugi krug sa stvarno premoćnim brojem glasova, iako još ne znamo s kim će biti u drugom krugu, no, raduje me da je jedan od dva kandidata promjena ušao u drugi krug,  kazao je Klisović u kratkoj izjavi novinarima, zahvalivši članovima njegova stožera i svima koji su sudjelovali u njegovoj kampanji.

- Mislim da smo uspjeli građanima prenijeti naše poruke. Rezultat je takav kakav jest, no, važno je da mi kao SDP i ja kao gradonačelnički kandidat želimo promjene u ovom gradu - poručio je.

- Ne želimo kontinuitet bivše politike koju je simbolizirao Milan Bandić i u tom kontekstu pozivam sve naše birače koji su meni dali povjerenje i našoj listi za Skupštinu da podrže Tomislava Tomaševića u drugom krugu - apelirao je Klisović.

Klisović: Pozivam svoje glasače da glasaju za Tomaševića

- Mislim da ćemo zajedno surađivati dalje na našem projektu unošenja promjena u grad Zagreb, promjena koje su tako predominantno građani zahtijevali i pokazali svojim glasovima da ih žele - istaknuo je, najavivši da će Tomaševiću dati punu podršku za 15 dana.

Nakon izjave u društvu suradnika iz kampanje, Klisović nije odgovarao na pitanja novinara.

Cijelu izbornu večer na Iblerovu trgu vladala je suzdržana atmosfera, a osim predsjednika stranke Peđe Grbina, Klisovića i njegovih zamjenika Dine Vasić i Renata Peteka, u središnjici se pojavilo tek nekoliko članova stranačkog predsjedništva.

Članovi i simpatizeri nisu bili ni planirani na dočeku rezultata zbog epidemioloških razloga, a velika dvorana bila je predviđena samo za novinare i snimanje izjava dok je druga prostorija funkcionirala kao pressroom. Hrane i pića u stožeru nije bilo, no, svi akreditirani su mogli konzumirati piće na terasi kafića preko puta stranke.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

VIDEO Frka u Zagrebu, policajci s dugim cijevima izašli na teren! Uhićeno je četvero stranaca
TUČNJAVA U KLAIĆEVOJ

VIDEO Frka u Zagrebu, policajci s dugim cijevima izašli na teren! Uhićeno je četvero stranaca

Veća grupa stranih državljana se pred zatvaranje sukobila s vlasnikom kafića u Klaićevoj ulici u ponedjeljak navečer. U policijsku postaju je privedeno njih četvero, potvrdila nam je zagrebačka policija

Pogledajte nevrijeme koje stiže u Hrvatsku: Moguće i jače oluje. U Zagrebu je drvo palo na auto
NAGLA PROMJENA VREMENA

Pogledajte nevrijeme koje stiže u Hrvatsku: Moguće i jače oluje. U Zagrebu je drvo palo na auto

Čitatelji su nam poslali fotografije sa Žitnjaka gdje je stablo palo na parkirani automobil. Promjenu vremena prati i velik pad temperature, koja je za 20-ak Celzija niža nego jučer u isto vrijeme na sjeveru zemlje
VIDEO Pogledajte kako pada snijeg u Zagorju! Jučer bilo 30°C
LUDO VRIJEME

VIDEO Pogledajte kako pada snijeg u Zagorju! Jučer bilo 30°C

DONJI MACELJ Snježni pokrivač iznenadio je stanovnike Zagorja gdje je jučer bilo gotovo 30. Veliki snježni nanosi pali su i u planinskim dijelovima Slovenije, gdje je pala i tuča, a snijeg pada i na Rogli. Iz DHMZ-a su najavili da je u popodnevnim satima moguć snijeg u Gorskim dijelovima Hrvatske dok će većinu dana padati lokalni pljuskovi.