Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
1 komentara

'Klizalište Velesajam je opasno, otpadaju čak i dijelovi stropa...'

Klizačka dvorana koju koriste sportaši, građani i djeca puna je natpisa upozorenja: 'Kližete na vlastitu odgovornost', 'Ne prilazi!', 'Opasnost! Padaju dijelovi stropa' i slično

1 komentara

S približavanjem kraja godine, krenula je i sezona klizanja pa je za građane otvoreno i klizalište Velesajam. Međutim, građani upozoravaju na derutno stanje klizališta i kažu da je samo pitanje vremena kad će netko stradati jer je krov u katastrofalnom stanju, a s plafona padaju komadi ploča

Na Facebook stranici Medo Medveščak objavljene su fotografije raspadnog stanja klizališta. U objavi se ističe da 'nitko nema pravo zanemarivati opasno stanje javnih građevina na upotrebi građanima i sportskim društvima, a koje u ovakvom stanju prijete korisnicima, sportašima, djeci, građanima željnim rekreacije'. 

'Riješili se odgovornosti'

Upozorili su i na problem preopterećenosti klizališta. Velesajamski led dom svim gradskim hokejaškim klubovima, Medveščaku, Zagrebu, Mladosti, Griču i Munjama, a trenirati dolaze i iz sisačke Siscie. Osim toga, dvoranu koriste i klubovi za umjetničko, brzo i sinkronizirano klizanje, a tamo se odvijaju i utakmice i turniri. Na sve to, dvorana je sada otvorena i za građanstvo.

Napominju da je dvorana puna natpisa upozorenja: 'Kližete na vlastitu odgovornost', 'Ne prilazi!', 'Opasnost! Padaju dijelovi stropa' i slično. 

Objekt je pod nadzorom Ustanove Upravljanje sportskim objektima koja je postavila natpise na kritičnim mjestima, a to je veći dio dvorane. Postavljanjem upozorenja riješili su se odgovornosti u slučaju da se nekome nešto dogodi, a konkretnih koraka da se situacija sredi - nema, ističu iz Mede Medveščaka. 

 

 

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message