Obavijesti

News

Komentari 152

Klub odakle je nestao Matej privlači one 'dubljeg džepa': 'To je lokacija u rangu Dedinja'

Klub odakle je nestao Matej privlači one 'dubljeg džepa': 'To je lokacija u rangu Dedinja'

Restorani i klubovi Beton hale, mjesta gdje je Periš zadnje viđen, spadaju u skuplje i elitnije objekte i riječ je o lokaciji u koju ne zalazi problematično društvo

VIDEO

Beton hala, mjesto s kojeg je nestao Splićanin Matej Periš, jedna je od elitnijih ugostiteljskih lokacija u Beogradu. Urbani je to kompleks u Karađorđevoj ulici tok uz rijeku, a objedinjuje više klubova, restorana i kafića.

POGLEDAJTE VIDEO: Mladić na snimci zaustavlja taksi, otac potvrdio da je to Matej

Pokretanje videa...

Matej - BG 3 00:36

Među njima je i klub Magacin, prethodno zvan Gotik, u kojem se zabavljao nestali Matej u kobnoj noći s četvrtka na petak kada je nestao. Posljednji je put viđen kako izlazi iz kluba oko 2.30 sati.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Restorani i klubovi Beton hale spadaju u skuplje i elitnije objekte. U nekima od njih cijene večere po osobi idu i preko 100 eura, što baš i nije za svačiji džep.

- U pitanju je lokacija u rangu Dedinja, Beton hala nije na glasu kao adresa na kojoj se noću događaju problemi - rekla je srpska novinarka Branka Travica za Slobodnu Dalmaciju.

- Rijetko kada se tu dogodio nekakav incident, jer Beton hala spada u rang finijih mjesta za izlazak, restorani su na nivou, nema problematičnog društva, tu dolaze ljudi bolje platežne moći...- rekla je novinarka Kurira i dodala kako je cijeli prostor pokriven nadzornim kamerama.

Na šetnici je postavljena zaštitna ograda, a na nekoliko mjesta stepenice vode do rijeke, ali dosad nije zabilježeno da je netko upao.

- Klub "Gotik" jedan je od nekoliko klubova Beton hale, koji rade isključivo navečer, dok njezine ostale prostore zauzimaju restorani, koji su otvoreni i preko dana - rekla je Travica.

VIDEO Reporteri 24sata u Beogradu: Patrole su po noći na Savi tragale za Matejem...
VIDEO Reporteri 24sata u Beogradu: Patrole su po noći na Savi tragale za Matejem...

- Ni službeno ni neslužbeno nemamo informaciju da se na tom potezu u noći između 30. i 31. prosinca dogodio bilo kakav incident u smislu da su morali reagirati redari ugostiteljskih objekata ili da je intervenirala policija ili možda komunalci. Apsolutno nije zabilježen nikakav nered - rekla je Travica.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 152
VIDEO

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...
POSTIZBORNI PREGOVORI

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer
Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a