News

Komentari 29

Koalicija Dosta pljačke: Petrina ide na izbore sa Živim zidom

Nezavisna lista Stipe Petrine te stranke Pokrenimo Hrvatsku, Akcija mladih i Živi zid izlaze na izbore u 9. izbornoj jedinici okupljeni u koalicijskoj platformi nazvanoj - "Dosta pljačke".

Prvi na njihovoj listi je Stipe Petrina, a program s kojim izlaze pred građane temelji se na reformama i borbi protiv korupcije poput zadnje afere "vjetroelektrana", javlja HRT.

- U prvom redu misli se na temeljnu reformu pravosuđa koja je pio nama uzrok svih drugih problema koji se generiraju u Hrvatskoj, rekao je Petrina.

I HDZ i SDP su jednu ovu plemenitu ideju očuvanja okoliša putem vjetroelektrana pretvorili u jednu beskrupuloznu pljačku hrvatskih građana i predmet korupcijske afere, rekao je Ivan Lovrinović (stranka Pokrenimo Hrvatsku).

- Što se tiče naše koalicije "Dosta pljačke" na današnji dan nezavinsa lista Stipe Petrine dio je koalicije "Dosta pljačke". Čast nam je što možemo pomoći 9. izbornoj jedinici, a oni nama na razini cijele Hrvatske, rekao je predsjednik Živog zida Ivan Vilibor Sinčić.

Koalicija Dosta pljačke: Petrina ide na izbore sa Živim zidom