Obavijesti

News

Komentari 80

'Ne pitajte me što će biti sutra, sutra je novi dan, idemo delati'

'Ne pitajte me što će biti sutra, sutra je novi dan, idemo delati'
12

Prema prvim rezultatima, stranka Milana Bandića Bandić Milan 365 osvojila je dva mandata. Čelnik stranke izrazio je nadu da će rad i solidarnost zavladati u Saboru

VIDEO

U stožeru kod Milana Bandića rezultate izbora čekali su Ljubo Jurčić, Sandra Perković i Ivica Lovrić .

Prema prvim rezultatima, stranka Milana Bandića Bandić Milan 365 osvojila je dva mandata.

POGLEDAJTE VIDEO: Milan Bandić obratio se javnosti

Pokretanje videa...

24sata Video 02:18

- Drago mi je da je prepoznata stranka Rad i solidarnost i da će biti u Saboru. Želim se zahvaliti svima onima koji su dali svoj glas. Volio bih da je izašlo jos 10 posto glasača. Vidjet ćemo ovih dana sto će se dogoditi. Dva su scenarija: jedan da se složi manjinska vlada, a drugo je da se ponove izbori. Pričekajmo jutro, jutro je pametnije od večeri. A mi idemo delat - rekao je Bandić.

- Čestitam svima, posebno Živom zidu - poručio je Bandić.

Bandić je dočekan ovacijama i pljeskom. Nakon što je dao izjavu, otišao je van na zrak. Kasnije se vratio i nastavio budno pratiti rezultate izbora.

Prije njega izjavu je dao Ivica Lovrić:

- Hvala našim sugrađanima, vidim da je velika izlaznost. Hvala svim glasačima u Republici Hrvatskoj i dijaspori što su došli na izbore. Vidjeli su onako kako smo zaslužili. Rezultati se prema našim očekivanjima i mi smo jako zadovoljni. Naravno, ovo su izlazne ankete, bit će još određenih promjena tijekom večeri. Mi očekujemo eventualno još koji mandat. Bandić je ciljao i na premijersko mjesto, pa može to i s dva mandata, zakaj ne - rekao je Ivica Lovrić, pročelnik Gradskog ureda.

Bandić je na drugoj adresi, u Praškoj 2, kao i većina gostiju i kandidata, spustit će se dolje oko 22 sata

- U svakom slučaju treba pričekati prve rezultate DIP-a, bit će puno vjerodostojniji. Za pravu procjenu treba pričekati 22 sata. Naša očekivanja su bila na ovoj razini - rekao je Ljubo Jurčić.

- Sve ide po planu, al to još nije konačna riječ. Konačnu riječ ćemo saznati oko 12 sati, a za sad je dovoljno. Očekivali smo dobru izlaznost svih građana na ove izbore jer smatram da je vrijeme promjene. Htjela bih u Sabor zato što smatram da ja kao sportaš mogu puno napraviti za sport i otvoriti oči jer najbolje se uči iz prakse, a ja prakse imam itekako tako da bih ja mogla biti jedan primjer kako pokazati kako se treba postupati prema sportašima - rekla nam je Sandra Perković

U Bandićevom stožeru sve je vrlo skromno. Za jesti ima sendviča, kanapeića, peciva, krafni i muffina, a za piti prirodnih i gaziranih sokova, vode i bijelog i crnog vina. Glazbe za sada nema.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 80
VIDEO

DOZNAJEMO Ova ministarstva preuzima Domovinski pokret
NOVA VLADA NA POMOLU

DOZNAJEMO Ova ministarstva preuzima Domovinski pokret

Neslužbeno doznajemo da Domovinski pokret nije dobio Ministarstvo kulture, a da su resori podijeljeni sukladno dosadašnjim najavama.

HDZ i DP formirali novu Vladu: Raspodijelili su ministarstva, a nižu se oštre reakcije oporbe
IZBORI 2024.

HDZ i DP formirali novu Vladu: Raspodijelili su ministarstva, a nižu se oštre reakcije oporbe

Na sastanku pregovaračkih timova Hrvatske demokratske zajednice i Domovinskog pokreta postignuto je suglasje u vezi s formiranjem nove parlamentarne većine, kao i u vezi sa strukturom buduće Vlade
Uvjet Domovinskog pokreta je i dizanje plaća ministrima. Radić: Strijeljajte me, ali to ću provesti
EKSKLUZIVNO DOZNAJEMO

Uvjet Domovinskog pokreta je i dizanje plaća ministrima. Radić: Strijeljajte me, ali to ću provesti

Čelnik Domovinskog pokreta nam je potvrdio i da je spreman ući u Vladu i raditi bez plaće jer mu novac ne treba, ali svima ostalima bi plaće znatno porasle: Ne možemo dobiti kvalitetne ljude u vladu s ovakvim plaćama...