News

Komentari 10

Kod Rijeke se prevrnula cisterna

Kod Rijeke se prevrnula cisterna

Cisterna se prevrnula na autocesti A6. Čitateljica kaže da je počelo curiti gorivo. Promet je tim dijelom trenutno zatvoren, a iz policije su nam potvrdili da je vozač ozlijeđen

Vozač (28) cisterne Scania, bjelovarskih registarskih oznaka, teško je ozlijeđen u prometnoj nesreći do koje je došlo danas oko 12,40, na autocesti A6,  na području Cernika kod Čavli, nedaleko Rijeke, nadomak benzinske postaje Petrol.

Prevezen je u KBC Rijeka. 

Za vrijeme trajanja očevida promet je bio zatvoren u oba smjera od čvora Kikovice do čvora Čavli te se stvorila kilometarska kolona i gužva.

- Mi se krećemo u smjeru Zagreba i sve spuštaju na izlaz pored, a ovi u smjeru Rijeke stoje u koloni - ispričao nam je jedan čitatelj. 

Na intervenciju su izašli i vatrogasci iz JVP Rijeka.  

- Udarila je u ogradu i prevrnula se, ali zbog curenja goriva su sve hitne službe tu na terenu - ispričala nam je druga čitateljica. 

Srećom, pri prevrtanju nije došlo do zapaljenja i požara, no na mjesto nesreće ubrzo je stiglo 13 vatrogasaca sa šest vozila, koji su se pobrinuli za sanaciju i osiguravanje područja te pretakanje goriva, koje je djelomično iscurilo iz vozila.

Najčitaniji članci