News

Komentari 161

Kod Zadra ubijen muškarac, u moru našli tijelo: Uhitili bračni par iz unutrašnjosti Hrvatske

Kod Zadra ubijen muškarac, u moru našli tijelo: Uhitili bračni par iz unutrašnjosti Hrvatske

Policija je iza ponoći dobila dojavu o tučnjavi u moru u Selinama.Oko 800 metara od obale pronašli su tijelo muškarca s ozljedama koje upućuju na nasilnu smrt. Priveli su dvoje ljudi

Noćas oko 01.00 sati policija je zaprimila dojavu o tučnjavi u moru u blizini svjetionika u Selinama. Odmah po zaprimljenoj dojavi, policijski službenici su izašli na mjesto događaja gdje su zatekli dvoje ljudi. Večernji list piše kako se radi o supružnicima iz unutrašnjosti Hrvatske. Istragom su utvrdili da je u tučnjavi sudjelovao još jedan čovjek kojeg nisu pronašli. Tražili su ga na kopnu i moru, a pomagala je i Lučka kapetanija.

Širom pretragom mjesta događaja, oko 06.00 sati u moru, na udaljenosti od oko 800 metara od obale, pronašli su tijelo muškarca s ozljedama koje upućuju na nasilnu smrt. Tijelo muškarca prevezli su na Odjel patologije u Opću bolnicu Zadar, gdje će danas biti obdukcija. Prema dosadašnjim saznanjima riječ je o nasilnoj smrti, objavila je zadarska policija.

U službene prostorije policije doveli su dvoje ljudi koje dovode u vezu s ovim incidentom, nad kojima policijski službenici, u suradnji sa Županijskim državnim odvjetništvom u Zadru, provode kriminalističko istraživanje kako bi se utvrdile sve okolnosti.