Obavijesti

News

Komentari 0

Kolači, juha i ubojite namjere: Kako je ruska domina pokušala ubiti dvojnicu i ukrasti identitet

Kolači, juha i ubojite namjere: Kako je ruska domina pokušala ubiti dvojnicu i ukrasti identitet

Uzajamno smo zadovoljavali naše iskonske instinkte. Davala sam im ono što nisu dobivali kod kuće. Znate o čemu govorim, rekla je o svojem vremenu u seks industriji domina Viktorija...

VIDEO

Pred sud u New Yorku ovog je tjedna izašla 47-godišnja Viktorija Nasirova. Ova opasna dama iz Rusije u ovom procesu optužena je za pokušaj ubojstva svoje dvojnice, koju je pokušala otrovati podmetanjem sredstava za smirenje u pileću juhu i cheesecake koje joj je poslužila.

- Ona je vrlo manipulativna osoba. Kad uzmete sve optužbe protiv nje, ona je prijetnja za društvo - kaže za NY Post privatni detektiv Herman Weisberg koji je Ruskinju locirao u Brooklynu tamo 2017. U to vrijeme i Interpol je tragao za njom, a ona se 'skrivala' u New Yorku...

U prijašnjim intervjuima s američkim medijima Nasirova je optužbe za trovanje odbacila. Njezin odvjetnik poroti je u ponedjeljak kazao kako  se optužbe protiv njegove klijentice ne podudaraju s postupcima bivše bjegunke...

A priča s Nasirovom počinje tamo 2014. godine u Rusiji. 

Nasirova je tad uhvaćena na kamerama kako vozi automobil dok je pored nje bilo tijelo njezine susjede, Ale Aleksenko. Tijelo nesretne žene kasnije je jedva identificirano..

- Sve što je ostalo je bila lubanja i nekoliko kostiju. Bez lijeve ruke, bez noge... Nisam mogla vjerovati - kazala je kći ubijene Ale, Nadežda.

Sudski dokumenti kasnije su, piše NY Post, pokazali kako Nasirova nije prošla na detektoru laži kad su je ispitivali o smrti njezine susjede. Ruske vlasti vjeruju kako je ubila 54-godišnju ženu kako bi se dokopala 53.000 dolara, koliko je ova zaradila prodajom obiteljske kuće. Ali nisu je ulovili.

Na Instagramu pronašla svoju dvojnicu i ubila je da lažira smrt: 'Pomagao joj je Kosovar'
Na Instagramu pronašla svoju dvojnicu i ubila je da lažira smrt: 'Pomagao joj je Kosovar'

Nasirova je nestala i pojavila se u Brooklynu. Tamo je koristila imena Rachel i Mara dok je radila kao domina.

- Uzajamno smo zadovoljavali naše iskonske instinkte. Davala sam im ono što nisu dobivali kod kuće. Znate o čemu govorim. Muškarci koji žele biti žene, ali to ne mogu otvoreno biti - prisjetila se u jednom intervjuu svojeg vremena u seks industriji Nasirova.

Kako taj posao 'traži' i dosta brige o fizičkom izgledu, često je koristila usluge raznih beauty salona, a u jednom od njih upoznala je stilisticu/šminkericu Olgu Cijuk.

U kolovozu 2016. godine Viktorija je dogovorila termin s Olgom, ali u posljednji trenutak javila joj je kako ne može stići do salona. Preklinjala je Olgu da odrade 'kućnu posjetu' u Forest Hillu i da joj tamo sredi trepavice. U znak zahvalnosti, ponijela je 'cheescake iz najbolje slastičarne u New Yorku'

Nasirova je i sama jela torta, dvije kriške, dok je Olga pojela jednu krišku. Uskoro nakon što je pojela kolač, Olga je počela povraćati. Trajalo je to više od 20 minuta. Cijelu noć se osjećala loše, ali idućeg dana 'spasiti' je došla njezina 'prijateljca Viktorija'.

S univerzalnim 'lijekom' - juhom.

Ali pileća juha joj nije pomogla. Upala je u komu. Pronađena je u krevetu i svugdje okolo su bile razbacane razne tablete. Tužitelji tvrde kako je Nasirova inscenirala mjesto zločina i pokušala sve prikazati kao samoubojstvo. I torta i juha su bile  'začinjene' fenazepamom,

- Na nekim fotografijama zaista izgledamo identično, kao da smo sestre - rekla je godinu dana nakon napada Ciuk, koja je jedva preživjela trovanje.

Nakon tri dana u bolnici, Olga se počela prisjećati nekih detalja. Ispričala je kako je Nasirova pretraživala njezin stan...

A Viktorija navode o trovanju odbacuje.

- Zadnji put kad smo se vidjele, nije se dobro osjećala. Kazala je da je pojela nešto loše i dobila trovnje hranom - tvrdi Nasirova.

Tužitelji tvrde da je Nasirova uzela gotovinu, Ciukinu putovnicu i radnu iskaznicu, kao i odjeću i nakit koji je prodala za oko 100 tisuća dolara.

- Sve je u ovom slučaju optuženica napravila vrlo pažljivo i vrlo metodično. Optužena je vrlo pametna osoba. Ovo nije šala. Nije to samo neka priča. Nije nesreća i nije pogreška. Ova optuženica namjeravala je ubiti ovu ženu i ukrasti joj identitet  - rekao je Konstantinos Litourgis, pomoćnik okružnog tužitelja Queensa.

Nije odmah uhvaćena. Detektiv Weisberg s početka priče razgovarao je s rodbinom žene koju je, smatra se, Nasirova ubila u Rusiji, ne bi li dobio neke informacije o njoj. Sreća mu se osmjehnula kad je ova domina 2017. godine objavila fotografiju iz Manhattana na društvenim mrežama.

- Nisam mogao vjerovati da je u New Yorku - kaže Weisberg.

Nasirova je na kraju uhićena zbog ubojstva Aleksenko u ožujku 2017. godine uz pomoć Weisberga. 

Kasnije je optužena za ubojstvo drugog stupnja u veljači 2018. zbog navodnog pokušaja ubojstva Ciukove. Ako bude osuđena, prijeti joj do 25 godina zatvora.

Ali to nije sve. Javio se naknadno i muškarac iz Queensa koji tvrdi da ga je Viktorija drogirala prije sedam godina. On je tamo 2016. pojeo hranu koju mu je Nasirova pripremila te je završio u bolnici.

"Njegovi su simptomi bili gotovo identični onima koje je imala Olga. Saznat ćete da je osoba koja je sve to učinila upravo ova ovdje optužena", rekao je Litourgis tijekom suđenja.

Viktorija Nasirova je ranije bila optužena za drogiranje i pljačku dvojice muškaraca iz Brooklyna koje je upoznala na stranicama za upoznavanje. Priznala je krivnju i nije strogo kažnjena, tek 90 dana zatvora...

Iako sve ukazuje da ona stoji iza pokušaja ubojstva, stručnjaci upozoravaju da to neće biti lako dokazati. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Pratite kako veliko nevrijeme stiže u Hrvatsku: Za cijelu državu na snazi je meteoalarm
PROMJENA VREMENA NA PUTU

Pratite kako veliko nevrijeme stiže u Hrvatsku: Za cijelu državu na snazi je meteoalarm

Kiša je već zahvatila dijelove Visa, Korčule i Pelješca, kao i dio samog sjevera države. Brojni stanovnici Hrvatske koji Praznik rada provode u prirodi nadaju se kako će ih kiša izbjeći, barem još neko vrijeme...

VIDEO Potres kod Slunja snimila nadzorna kamera: 'Prvo je jako udarilo, a onda se sve treslo...'
4.3 PO RICHTERU

VIDEO Potres kod Slunja snimila nadzorna kamera: 'Prvo je jako udarilo, a onda se sve treslo...'

RAKOVICA - Odmah sam pregledao snimke nadzorne kamere s vikendice u Rakovici. Potres se jasno vidi. Prvo je jako udarilo, a onda se tlo kratko zatreslo. To je udaljeno samo 2 kilometra od epicentra, javio nam je čitatelj koji je poslao snimku potresa magnitude 4.3 po Richteru koji je u srijedu u 5.38 zatresao na granici s BiH, samo 15 kilometara od Slunja.
Evo kad u Hrvatsku stiže kiša: Provjerite stanje po gradovima
VELIKA PROGNOZA

Evo kad u Hrvatsku stiže kiša: Provjerite stanje po gradovima

Promjenljivo oblačno i nestabilno. Uz umjeren razvoj oblaka mjestimice kiša i pljuskovi s grmljavinom osobito poslijepodne i navečer. Ponegdje pljuskovi mogu biti jače izraženi, stoji u prognozi DHMZ-a za srijedu...