Obavijesti

News

Komentari 12

Kolaps u Sarajevu: Ne plaćaju račune, tramvaji nemaju struje

Kolaps u Sarajevu: Ne plaćaju račune, tramvaji  nemaju struje
1

Elektroprivreda BiH isključila je struju GRAS-u zbog neplaćenih računa. Građani podržavaju odluku, ali kažu da se loše vođenje firme prelama preko njihovih leđa

VIDEO

GRAS-ovi tramvaji i trolejbusi u Sarajevu prestali su s radom u ponedjeljak jer im je Elektroprivreda Bosne i Hercegovine isključila struju zbog dugovanja, prenosi agencija Anadolija.

Promet u gradu je u kolapsu, a trenutačno od javnog prijevoza voze samo GRAS-ovi autobusi. Građani su bijesni na Upravu GRAS-a i smatraju kako samo oni ispaštaju zbog loše uprave firme.

'Tko osim građana ispašta?'

- Ovo je samo na štetu građana i ništa više. Ko' drugi osim građana ispašta? Direktori se vozaju u autima, a mi ćemo pješice - rekla je Jasminka Bebić.

Alen Vejzagić kazao je kako podržava Elektroprivredu BiH, jer, kako je objasio, “BiH više nije komunistička država već kapitalistička zemlja, gdje svi trebaju plaćati svoje račune“. 

- Mislim da je ovo čisto GRAS-ova neodgovornost i građani ispaštaju zbog nemara GRAS-ovih direktora i u prošlosti, a evo i danas - poručio je on.

Lejla Hodžić smatra kako je Elektroprivreda donijela pravu odluku ali nažalost, na štetu građana. Ona kaže da nevrijeme čini stvari sve gorim, jer i bez javnog prijevoza djeca ipak moraju ići u škole, studenti na fakultete, a građani na posao.

'Što je s mjesečnim kartama? Sada nam ništa ne vrijede'

- Taksi usluge su jako skupe. Bojim se da se ne desi ono što nam desilo prošle godine, a to je da nam nitko neće omogućiti povrat novca od taksi službenika, kada su građani potrošili enormne sume. Isti je slučaj i s mjesečnim kartama. Svi traže da ih kupujemo, a sada nam ništa ne vrijede - zaključila je Lejla.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"
Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!
ZARADILE 30 TISUĆA EURA

Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!

DETALJI OPTUŽNICE Spolne usluge oglašavale su pod naslovima 'Plava bomba 35 g.', 'Mazna37', 'Vatrena plavuša, grudi 4' i slično. Neki od muškaraca su odlazili kada bi vidjeli da žena ne odgovara opisu iz oglasa