Obavijesti

News

Komentari 614

Boso: Pokušao me pregaziti, a onda me napao drvenim kolcem

Boso: Pokušao me pregaziti, a onda me napao drvenim kolcem
4

Bosiljko Stanić je napadnut u četvrtak ispred sjedišta trgovačkog lanca Boso. Počinitelj je Stanića je prvo napao verbalno, a potom ga je pretukao drvenim kolcem

VIDEO

Bosiljko Stanić je napadnut u četvrtak oko 10.50 sati u Vinkovcima u Genscherovoj ulici, ispred sjedišta trgovačkog lanca Boso. Počinitelj je Stanića je prvo napao verbalno, a potom ga je pretukao drvenim kolcem.  

Stanića je napao Ivan Dujmić, brat Željka Dujmića, supruga Ivanke Dujmić koja je prva iznijela u javnost priču o načinu rada i odnosa prema zaposlenicima u tvrtki Boso i nakon toga dobila otkaz.

- Ispričavam se gospodinu Staniću zbog svega što mu je napravio moj brat. Čuo sam da ozljede nisu ozbiljne te da su u pitanju samo ogrebotine, ali i to je nedopustivo. Problemi koje je moja supruga iznijela u javnost zbog svojih iskustava rada u Bosinim trgovinama nipošto se ne mogu rješavati na ovaj način - rekao je vidno uzrojani Željko Dujmić dodajući pritom da s bratom nije vidio već više od godinu dana. 

POGLEDAJTE VIDEO: Napali Bosiljka Stanića, vlasnika trgovačkog lanca Boso

Pokretanje videa...

00:15

Stanić se javnosti obratio priopćenjem.

- Ja i moja obitelj do sada smo primili brojne prijetnje, prijete nam smrću, a ovaj napad pokazuje da misle ozbiljno. Napadač me prvo pokušao pregaziti autom, a zatim me i napao drvenim kolcem. Do sada je iznesen niz laži i uvreda na moj račun, nanijeli su nam štetu, ugrožavaju i radna mjesta naših 1200 radnika. Protiv toga sam se odlučio boriti zakonskim putem, nisam htio istupati i obračunavati se preko medija. Sad više nemam izbora, moj život i životi moje obitelji su u opasnosti. Na medije apeliram da provjere glasine koje dopiru do njih i da ne sudjeluju u hajci koju pojedinci vode protiv mene i moje tvrtke - poručio je Stanić u priopćenju. 

Bosiljko Stanić će u narednim danima iznijeti sve informacije vezane uz lažne optužbe na račun njegove tvrtke, a također će protiv osoba koje su ga lažno optužile poduzeti zakonom propisane korake.

U emisiji Provjereno je Ivanka Dujmić ispričala kako ih Bosiljko Stanić, prisiljava da 700 kuna od svojih plaća, koje ne prelaze 3000 kuna, moraju potrošiti baš u Bosi, čak i ako su na porodiljnom ili na bolovanju. Voditelji odjela su prikupljali izjave djelatnika koji troše manje od 700 kuna i slali ih s podacima djelatnika i “razlozima male potrošnje” upravi. Trebale su prodavati robu pred istekom trajanja. Ako takvu robu ne bi prodale, nisu je vraćale u skladište nego same kupovale. Ivanka je zadnji radni dan, prije bolovanja, morala kupiti osam margarina.

Njezin iskaz je pokrenuo lavinu svjedočanstava kolegica iz istog trgovačkog lanca koje već danima anonimno prijavljuju sve gore primjere iz Stanićeva poslovanja. U javnost je procurila priča o obavezi trgovkinja da petkom i subotom, barem dva puta mjesečno, nakon što su odradile posao u trgovini, poslužuju u dvoranama za vjenčanje u vlasništvu istog poslodavca.

Iz drugog izvora se saznaje da sve mljeveno meso koje ostane sa svadbe ide u šokere, zamrznu ga i, kad bude potrebno, odmrzavaju, prerađuju i stavljaju u bureke. U Stanićevu restoranu u Vinkovcima prije nekoliko tjedana masovno su se otrovali svatovi.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 614
VIDEO

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!
ČESTITKE!

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!

Vrijedni dobici odlaze igračima Hrvatske Lutrije iz Osijeka i s otoka Krk
VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca