Obavijesti

News

Komentari 50

Kolinda: Kika je dobro, hvala

Kolinda: Kika je dobro, hvala
4

Bivša predsjednica volontira na Banovini, uz članstvo Međunarodnog olimpijskog odbora dobila je i novi posao savjetnice dekana no javnost i dalje najviše zanima gdje je nestala Kika, udomljena kujica iz 2018...

VIDEO

Bivša predsjednica Kolinda Grabar Kitarović ne miruje otkako je izgubila bitku za drugi mandat. Od katastrofalnog potresa u Petrinji, Glini i okolici pomaže poslužujući hranu, noseći kutije te sudjeluje i u obnovi kuće osmeročlane obitelji Radošević. 

Kolinda volontirala u sisačkom Caritasu: Sortirala je odjeću
Kolinda volontirala u sisačkom Caritasu: Sortirala je odjeću

Od početka mjeseca  posebna je savjetnica dekana za međunarodne projekte u Zagrebačkoj školi ekonomije i managementa, a uz to je članica Međunarodnog olimpijskog odbora kao i ambasadorica za promociju cijepljenja neprofitne organizacije Women Political Leaders, globalne mreže koja se bavi osnaživanjem položaja žena u politici.

Pogledajte video: Gdje je sad Kika?

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Pokretanje videa...

00:46

Kao predsjednica je čini se imala više vremena za doktorski studij jer do sada, kako sama kaže, napisala 50 posto doktorata. Sada je i to na čekanju no pojasnila je da ju je usporila operacija ruke u kojoj je trpjela tolike bolove da ni mobitel nije mogla držati. 

No otkako je napustila Pantovčak svi se pitaju gdje je nestala Kika, mješanka koju je udomila 2018. nakon posjeta virovitičkom skloništu. Snimljene su bile prije gotovo godinu dana u šetnju kada je opisala da se boji tramvaja, napada papuče, uživa u zakapanju igračaka i u povrtnim juhama i da joj silno nedostaje paun Jura.

Ne možemo Juru pitati je li taj osjećaj uzajaman no teško da je tako. Od tada se opet po gradu priča kako je Kika preudomljena ili da je na Kvarneru kod Kolindinog oca. Uglavnom da nije s njome.

Nazvali smo se na Dan žena, čestitali joj naš dan te pitali kako je Kika, gdje je i kako stiže uskladiti sve obaveze sa psom i svime što radi s obzirom na to da i volontira u Petrinji.

'Pa naravno da će Kiku povesti, neće je ostaviti na Pantovčaku'
'Pa naravno da će Kiku povesti, neće je ostaviti na Pantovčaku'

- Dobro je, dobro je, ali ne mogu sada pričati na jednom radnom ručku sam pa možemo se čuti kasnije – ljubazno nas je ispratila preko telefona.

Čekamo njezin poziv vjerujući da će odagnati sve sumnje javnosti da se psa, kojem je kao predsjednica pružila dom, ipak nije riješila čim su se ugasila svijetla reflektora. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 50
VIDEO

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...
POSTIZBORNI PREGOVORI

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer
Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a