Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
283 komentara

Kolindina čuvarica: Htio ju je potapšati, ali ona ga spriječila!

Tijekom boravka predsjednice u Zadru jedan građanin ju je potapšao po ramenu, no tjelohraniteljici se to učinilo neprimjereno pa je odmah reagirala i maknula njegovu ruku

Foto: Screenshot (HRT Vijesti/Facebook)
283 komentara

Hrvatska predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović u petak je u Zadru posjetila štand na Narodnom trgu gdje se prikupljaju potpisi za njezinu predsjedničku kandidaturu u novom mandatu te je proučila građanima da daju potpis za optimizam i bolju Hrvatsku.

Tijekom boravka predsjednice u Zadru jedan građanin ju je potapšao po ramenu, no tjelohraniteljici se to učinilo neprimjereno pa je odmah reagirala i maknula njegovu ruku. 

Foto: Screenshot (HRT Vijesti/Facebook)

Predsjednica krene lijevo, ona je odmah iza nje, odluči se desno pozdraviti ljude, crnokosa dama prati je u stopu.

Mlađa ženska osoba iz osiguranja pratila u korak predsjednicu tijekom posjeta Osijeku | Autor: Davor Javorovic/PIXSELL Foto: Davor Javorovic/PIXSELL Osijek: Predsjednica Grabar-Kitarović družila se s korisnicima Doma za starije i nemoćne | Autor: Davor Javorovic/PIXSELL Foto: Davor Javorovic/PIXSELL

Već smo pisali o tjelohraniteljici koja je bila dio osiguranja predsjednice prilikom posjeta Osijeku u lipnju ove godine.

Mlađa ženska osoba iz osiguranja pratila u korak predsjednicu tijekom posjeta Osijeku | Autor: Davor Javorovic/PIXSELL Foto: Davor Javorovic/PIXSELL Mlađa ženska osoba iz osiguranja pratila u korak predsjednicu tijekom posjeta Osijeku | Autor: Davor Javorovic/PIXSELL Foto: Davor Javorovic/PIXSELL Mlađa ženska osoba iz osiguranja pratila u korak predsjednicu tijekom posjeta Osijeku | Autor: Davor Javorovic/PIXSELL Foto: Davor Javorovic/PIXSELL Na gotovo svim fotografijama na kojoj je predsjednica, u blizini smo pronašli i nju.

Predsjednica: Za optimizam i bolju Hrvatsku, ne želim ništa nagađati

Grabar-Kitarović je u kratkoj izjavi novinarima rekla je kako neće nagađati tko će biti u drugom krugu te pozvala sve da daju potpis za optimizam i bolju Hrvatsku. 

"Pobjedu temeljim na svom programu, na boljim plaćama i radnim mjestima u Hrvatskoj, na brizi za starije sugrađane kojima treba posvetiti više pozornosti, na inovacijama, razvoju gospodarstva, razvoju demokracije, borbi protiv korupcije i mnogim drugim temama", rekla je Grabar Kitarović.

Hrvatska predsjednica danas će nazočiti svečanoj sjednici u povodu Dana Grada Zadra na kojoj će biti dodijeljena javna priznanja Grada Zadra za 2019.

U Gradskoj upravi se, po dolasku u Zadar, susrela sa svojim domaćinom, gradonačelnikom Brankom Dukićem

Predsjednica će danas posjetiti i Škabrnju te odati počast kod Spomenika masovne grobnice poginulim hrvatskim braniteljima i civilima i kod Križa poginulim hrvatskim braniteljima na groblju sv. Luke.

Tema: Hrvatska

Možda vas zanima i ovo:
Message