Obavijesti

News

Komentari 283

Kolindina čuvarica: Htio ju je potapšati, ali ona ga spriječila!

Kolindina čuvarica: Htio ju je potapšati, ali ona ga spriječila!
12

Tijekom boravka predsjednice u Zadru jedan građanin ju je potapšao po ramenu, no tjelohraniteljici se to učinilo neprimjereno pa je odmah reagirala i maknula njegovu ruku

VIDEO

Hrvatska predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović u petak je u Zadru posjetila štand na Narodnom trgu gdje se prikupljaju potpisi za njezinu predsjedničku kandidaturu u novom mandatu te je proučila građanima da daju potpis za optimizam i bolju Hrvatsku.

Tijekom boravka predsjednice u Zadru jedan građanin ju je potapšao po ramenu, no tjelohraniteljici se to učinilo neprimjereno pa je odmah reagirala i maknula njegovu ruku. 

Predsjednica krene lijevo, ona je odmah iza nje, odluči se desno pozdraviti ljude, crnokosa dama prati je u stopu.

Mlađa ženska osoba iz osiguranja pratila u korak predsjednicu tijekom posjeta Osijeku
Osijek: Predsjednica Grabar-Kitarović družila se s korisnicima Doma za starije i nemoćne

Već smo pisali o tjelohraniteljici koja je bila dio osiguranja predsjednice prilikom posjeta Osijeku u lipnju ove godine.

Mlađa ženska osoba iz osiguranja pratila u korak predsjednicu tijekom posjeta Osijeku Mlađa ženska osoba iz osiguranja pratila u korak predsjednicu tijekom posjeta Osijeku Mlađa ženska osoba iz osiguranja pratila u korak predsjednicu tijekom posjeta Osijeku

Na gotovo svim fotografijama na kojoj je predsjednica, u blizini smo pronašli i nju.

Predsjednica: Za optimizam i bolju Hrvatsku, ne želim ništa nagađati

Grabar-Kitarović je u kratkoj izjavi novinarima rekla je kako neće nagađati tko će biti u drugom krugu te pozvala sve da daju potpis za optimizam i bolju Hrvatsku. 

"Pobjedu temeljim na svom programu, na boljim plaćama i radnim mjestima u Hrvatskoj, na brizi za starije sugrađane kojima treba posvetiti više pozornosti, na inovacijama, razvoju gospodarstva, razvoju demokracije, borbi protiv korupcije i mnogim drugim temama", rekla je Grabar Kitarović.

Hrvatska predsjednica danas će nazočiti svečanoj sjednici u povodu Dana Grada Zadra na kojoj će biti dodijeljena javna priznanja Grada Zadra za 2019.

U Gradskoj upravi se, po dolasku u Zadar, susrela sa svojim domaćinom, gradonačelnikom Brankom Dukićem

Predsjednica će danas posjetiti i Škabrnju te odati počast kod Spomenika masovne grobnice poginulim hrvatskim braniteljima i civilima i kod Križa poginulim hrvatskim braniteljima na groblju sv. Luke.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 283
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske
Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"