Obavijesti

News

Komentari 81

Komadina kao Karamarko: Ne želi se sučeliti s Milanovićem

Komadina kao Karamarko: Ne želi se sučeliti s Milanovićem
1

Dok je Zoran Milanović pismeno preko svog izbornog stožera potvrdio sutra dolazak na sučeljavanje, popodne mi je telefonski rečeno kako Zlatko Komadina neće doći na sučeljavanje, napisao je Španović

VIDEO

Iako je pozivao na sučeljavanje sa suparnikom u utrci za šefa SDP-a, aktualnim predsjednikom stranke Zoranom Milanovićem, čini se da je Zlatko Komadina 'okrenuo pluču'. 

Kako je na Facebooku objavio Sanjin Španović, voditelj emisije Veto, Komadina je otkazao sudjelovanje u emisiji u kojoj se trebao pojaviti i Milanović. 

Iz Milanovićeva stožera potvrdili su njegov dolazak, dok je iz Komadininog javljeno kako on neće doći na sučeljavanje u petak. 

Objavu Sanjina Španovića prenosimo u cijelosti. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Iako sam do zadnjeg dana se trudio održati sučeljavanje kandidata što su obojica aspiranata za predsjednika SDP Hrvatske obećala tijekom svojih gostovanja u emisiji Veto by Sanjin Španović do njega sutra nažalost neće doći.

Dok je Zoran Milanović pismeno preko svog izbornog stožera potvrdio sutra dolazak na sučeljavanje, popodne mi je telefonski rečeno kako Zlatko Komadina neće doći na sučeljavanje.

Iako je još 2. veljače na posljednje pitanje u emisiji, isto koje je potom postavljeno i Milanoviću tijekom njegovog gostovanja, Zlatko Komadina izjavio da "na sve mora biti spreman u kampanji, pa i na sučeljavanje", te da "ću ga sigurno vidjeti ovdje u studiju na sučeljavanju", Komadina se pozivu neće odazvati jer, kako mi je rečeno, odbio je dosada sve televizije koje su isto tražile, pa mora i mene, bez obzira što je dao svoju riječ.

Na kraju razgovora mi je obećano i pismeno očitovanje stožera koje ću sutra pročitati u emisiji.

Zbog velikog interesa gledatelja za ovu debatu, kao i zbog jasnih obećanja obojice da će doći zadnjeg tjedna kampanje na sučeljavanje, žao mi je što gledatelji neće moći pogledati takvu emisiju.

Unatoč svemu emisija Veto i Jabuka TV će i dalje objektivno i s potrebnom dozom zadrške obzirom da je riječ o izborima članova jedne stranke, pratiti izbore u najjačoj oporbenoj opciji - napisao je Španović. 

 

Iako sam do zadnjeg dana se trudio održati sučeljavanje kandidata što su obojica aspiranata za predsjednika SDP Hrvatske...

Posted by Veto by Sanjin Španović on 31. ožujka 2016
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 81
VIDEO

Policija užurbano stigla do polja gdje je nestala djevojčica. Stručnjak komentirao potragu
TRAŽE MALENU DANKU (2)

Policija užurbano stigla do polja gdje je nestala djevojčica. Stručnjak komentirao potragu

Danka Ilić (2) nestala je u utorak oko 13 sati u prigradskom naselju Banjsko polje kod srpskog grada Bora. Djevojčicu traži stotine ljudi, od volontera, policije, Gorske službe spašavanja, helikoptera...

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'
MAJCI VJEŠTAČE MOBITEL

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'

Mještani kažu kako obitelj Ilić godinama nisu viđali u susjedstvu. Kažu kako u toj vikendici već godinama nikoga nema, objekt je zapušten pa susjedima nije najjasnije zašto je obitelj sa sobom tamo povela djecu
Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju
ZBOG NOVIH SAZNANJA?

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju

Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag