Obavijesti

News

Komentari 0

Končar i ZET sklopili sporazum vrijedan skoro 130 milijuna kn

Končar i ZET sklopili sporazum vrijedan skoro 130 milijuna kn

Okvirni sporazum je sklopljen na razdoblje od dvije godine, a temeljem njega će se sklapati pojedinačni ugovori za popravak i održavanje tramvajskih vozila isporučenih Gradu Zagrebu

VIDEO

Končar - Električna vozila i Zagrebački električni tramvaj (ZET) potpisali su okvirni sporazum za popravak i održavanje niskopodnih tramvaja serije 2200 i 2300, ukupne vrijednosti 129,9 milijuna kuna, priopćeno je u srijedu iz Končar Elektroindustrije.

Okvirni sporazum je sklopljen na razdoblje od dvije godine, a temeljem njega će se sklapati pojedinačni ugovori za popravak i održavanje tramvajskih vozila isporučenih Gradu Zagrebu.

Iz Končara podsjećaju kako su Končar-Električna vozila u razdoblju 2005. - 2010. isporučila ZET-u 142 niskopodna tramvaja, ukupno vrijedna više od 250 milijuna eura.

Niskopodni tramvaj i svi njegovi važni podsustavi rezultat su vlastitog razvoja, u kojem su sudjelovala brojna društva Grupe Končar, ističu iz Končara.

Navode i kako su zahvaljujući uspješnoj dugogodišnjoj suradnji s Gradom Zagrebom stvorene pretpostavke za iskorak na zahtjevno europsko tržište, na kojem je Končar predstavljen s hrvatskim visoko-tehnološkim proizvodom.

Potpisani okvirni sporazum je nastavak dugogodišnje suradnje sa ZET-om i u skladu je s Končarevom strategijom poslovanja - da uz isporuku proizvoda gradi dugoročne odnose s kupcima, važne za postizanje najboljih performansi Končarevih proizvoda u tijeku njihova životnog vijeka, ističe se još u priopćenju.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!
ČESTITKE!

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!

Vrijedni dobici odlaze igračima Hrvatske Lutrije iz Osijeka i s otoka Krk
VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca