Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
42 komentara

Konzum je radnicima povećao plaće i isplatio 1200 kn regresa

Nastavak je to pozitivnih trendova uvjeta rada u Konzumu, koji su počeli 6-postotnim rastom primanja za 6.000 zaposlenika u maloprodaji i promaknućem 836 djelatnika tijekom 2017., ističu u priopćenju

Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
42 komentara

Iz Konzuma su u propćenju poručili kako nastavljaju sa zapošljavanjem putem otvorenih natječaja za prodavače, skladištare, mesare, kuhare, vozače i vozače u internetskoj prodavaonici te da nude rad ''u kolegijalnom okruženju uz velik broj pogodnosti iznad zakonski propisanih obveza''.

- Konzum je u posljednjih mjesec dana isplatio regres u visini od 1.200 kuna svim zaposlenicima te za 6 posto povećao plaće 1.900 zaposlenika u maloprodaji. Nastavak je to pozitivnih trendova kada je riječ o poboljšanju uvjeta rada u Konzumu, koji su započeli 6-postotnim rastom primanja za 6.000 zaposlenika u maloprodaji i promaknućem 836 djelatnika tijekom 2017. godine - ističu u priopćenju i dodaju kako su od početka godine zaposlili više od 700 ljudi. 

- Uprava kompanije pokazuje da je fokusirana na dobrobit svojih zaposlenika pružanjem brojnih pogodnosti poput isplate božićnice, uskrsnice, regresa i drugih. Uz vrlo izraženu timsku atmosferu, poticajno okruženje i redovita primanja Konzumovim djelatnicima nudi se i mogućnost rada na nepuno radno vrijeme, što je zanimljivo roditeljima, studentima i svima kojima je to važno i nužno radi usklađivanja privatnih i poslovnih obveza.

Uprava Konzuma izuzetno cijeni velik trud i predanost našeg tima koji broji preko 11.000 ljudi. Nakon što smo stabilizirali poslovanje kompanije, bilježimo pozitivne prodajne rezultate istovremeno stvarajući preduvjete za neprestano poboljšanje uvjeta našim zaposlenicima. Isplatili smo regres od 1.200 kuna, podigli plaće 1.900 djelatnika te smo u mogućnosti nastaviti sa zapošljavanjem. Otvoreni natječaji za nova radna mjesta objavljeni su na našim mrežnim stranicama pa pozivam sve zainteresirane da nam se pridruže tijekom ove ljetne sezone, a nudimo im primanja od 4.600 kuna neto, plaćen prijevoz te dodatne stimulacije do neto iznosa od 5.000 kuna - istaknuo je Slavko Ledić, predsjednik Uprave Konzuma. 

U priopćenju dodaju kako Konzum traži više od 300 novih djelatnika na pozicijama prodavača, skladištara, mesara, kuhara, vozača i vozača u internetskoj prodavaonici. Svi detalji o otvorenim radnim mjestima u Konzumu mogu se pronaći na www.konzum.hr. 
 

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message