Obavijesti

News

Komentari 45

Konzum postaje Konzum plus: Trgovine neće raditi 31. ožujka

Konzum postaje Konzum plus: Trgovine neće raditi 31. ožujka
1

Iz Konzuma najavljuju kako će zbog složenosti prenošenja poslovnih procesa u novo poduzeće te u želji da se zaposlenicima olakša provedba radnji potrebnih prije 1. travnja

VIDEO

Iz Konzuma su u ponedjeljak izvijestili da će zbog složenosti postupka prenošenja poslovnih procesa u novo poduzeće Konzum plus d.o.o. koje počinje s radom 1. travnja, sve Konzumove prodavaonice u nedjelju 31. ožujka biti zatvorene.

Naime, 1. travnja s poslovanjem će započeti Konzum plus d.o.o., zrcalna kompanija Konzuma d.d. koja će nastati u okviru nagodbe vjerovnika Agrokor grupe.

Konzum će, kako navode, djelovati kao dio Fortenova grupe, krovne kompanije koja će s operativnim radom također započeti 1. travnja.

Iz Konzuma najavljuju kako će zbog složenosti prenošenja poslovnih procesa u novo poduzeće te u želji da se zaposlenicima olakša provedba radnji potrebnih prije 1. travnja, Konzumove prodavaonice biti zatvorene u nedjelju 31. ožujka.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

U subotu 30. ožujka prodavaonice će raditi po redovnom radnom vremenu ili najkasnije do 21 sat za one koje inače rade dulje.

Konzum klik će u subotu 30. ožujka zadnje dostave ili preuzimanja namirnica obavljati do 17 sati, dok u nedjelju 31. ožujka neće biti raspoloživih termina dostava ili preuzimanja namirnica.

Online narudžbe će biti moguće cijelo vrijeme, kao i kupnje s opcijom trenutnog online plaćanja, ali za sve druge termine dostave ili preuzimanja namirnica osim ranije navedenih, navodi se u priopćenju.

Na čelu Konzum plusa ostat će Slavko Ledić kao predsjednik Uprave, uz članove Uprave Zorana Mitreskog i Uroša Kalinića.

Iz Konzuma napominju i kako će zbog promjene pravnog subjekta svi zaposlenici potpisati obavijest o prijenosu ugovora o radu na novog poslodavca i time zadržati sva prava koja su imali do sada.

Konzum plus će zadržati izgrađene odnose s poslovnim partnerima, a preuzima i odgovornost za kvalitetu svih proizvoda koje je na tržište stavio Konzum d.d.

Iz Konzuma ističu i kako će Konzumov logotip i ostali vizualni elementi po kojima je do sad bio prepoznatljiv ostati isti, a sve informacije o novom poduzeću, proizvodima i novitetima i moći će se pronaći na stranici www.konzum.hr.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 45
VIDEO

Majka ostavila auto iza štale? Kopa se blizu kuće, stiže sve više policije i vatrogasaca
TRAŽE MALENU DANKU (2)

Majka ostavila auto iza štale? Kopa se blizu kuće, stiže sve više policije i vatrogasaca

Danka Ilić (2) nestala je u utorak oko 13 sati u prigradskom naselju Banjsko polje kod srpskog grada Bora. Djevojčicu traži stotine ljudi, od volontera, policije, Gorske službe spašavanja, helikoptera...

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'
MAJCI VJEŠTAČE MOBITEL

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'

Mještani kažu kako obitelj Ilić godinama nisu viđali u susjedstvu. Kažu kako u toj vikendici već godinama nikoga nema, objekt je zapušten pa susjedima nije najjasnije zašto je obitelj sa sobom tamo povela djecu
Misterij nestanka male Danke (2): 'Zlatno je dijete. Mirna i šutljiva, hoće prići svakome'
VELIKA POTRAGA U SRBIJI

Misterij nestanka male Danke (2): 'Zlatno je dijete. Mirna i šutljiva, hoće prići svakome'

Na istoku Srbije od utorka poslijepodne traje potraga za Dankom Ilić (2). Traže je stotine volontera i policajaca, teren pretražuju i rudari. Pomoć nudi i naš HGSS