Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Koprivnica: Zaustavili su auto, vozač napuhao čak 4,9 promila

Sve vozače podsjećamo da nakon konzumacije alkoholnih pića ne upravljaju vozilima u prometu na cesti, obzirom da konzumacija alkoholnih pića negativno utječe na vozačke sposobnosti, apelira policija

52 komentara

Policajci su tijekom nadzora prometa u petak u u 12.35 sati na Peteranskoj cesti u Koprivnici zaustavili vozača (47). Alkotestirali su ga i utvrdili da je vozio automobil dok je bio pod utjecajem alkohola od 4,90 promila.  Vozač je bio smješten u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja alkohola. 

- Sve vozače podsjećamo da nakon konzumacije alkoholnih pića ne upravljaju vozilima u prometu na cesti, obzirom da konzumacija alkoholnih pića negativno utječe na vozačke sposobnosti i uvelike povećava mogućnost događanja prometnih nesreća i stradavanja osoba. Osobama koje su konzumirala alkoholna pića savjetujemo da ne upravljaju vozilima, već da koriste usluge javnog prijevoza ili taksi-vozila odnosno da zamole osobu u koju imaju povjerenje, a koja posjeduje valjanu vozačku dozvolu i nije konzumirala alkoholna pića, da upravlja vozilom. Mladima savjetujemo primjenu tzv. dogovornog vozača - apelira policija. 

Možda vas zanima i ovo:
Message