Obavijesti

News

Komentari 178

Kosor: Hrvati će izabrati HDZ, a ne one koji nisu htjeli državu

Kosor: Hrvati će izabrati HDZ, a ne one koji nisu htjeli državu
6

Šefica HDZ-a na skupu u Dubrovniku govorila je o povlačenju tužbe protiv Srbije, problemima s medijima, korupciji i kriminalu, te rekla da će Pelješki most ići dalje

VIDEO

Mi danas imamo dvije Hrvatske. Jedna je medijska, a druga je stvarna. U medijima HDZ-a gotovo nema, o našim skupovima govore da je bilo jedva stotinjak ljudi i onda kad ih dođe 10 tisuća, to se nastoji zataškati, ali neće  proći jer će 4. prosinca oni koji su se iz sve snage uprli naštetiti HDZ-u vidjeti što je to snaga HDZ-a, povijesne Tuđmanove stranke, rekla je Jadranka Kosor pred oko 700 građana u Dubrovniku. 

Govorila je o borbi protiv korupcije i kriminala te naglasila da je to dobro za Hrvatsku, ali i za HDZ iako su joj govorili da će to štetiti stranci. Potom je kazala da  joj neće govoriti o moralu oni koji na svojim listama imaju gradonačelnike protiv kojih su podignute optužnice (misleći na Andru Vlahušića) te misle da se to treba zataškati, a  HDZ-ovca na kojeg padne bilo koja riječ protiv u medijima razmašu do neslućenih razmjera. 

- Sad vi birajte hoćete li HDZ koji kaže da nema povlačenja tužbe protiv Srbije ili ćete se opredijeliti za Kukuriku koaliciju koji kažu da će jedan od njihovih prvih poteza biti povlačenje tužbe protiv Srbije. Nema povlačenja tužbe dok HDZ vodi Vladu, dok tražimo istinu o sudbini 999 branitelja i civila. Bira se između dva svijeta, između dva svjetonazora. Sigurna sam da će hrvatski građani izabrati HDZ, stranku koja je bila snažna uvijek kad je bilo teško, a ne one koji '91 nisu htjeli Hrvatsku, a danas žele na vlast u Hrvatskoj - poručila je, među ostalim, Kosor te dodala kako je nastavak izgradnje Pelješkog mosta strateško pitanje za državu, a spomenula je i autocestu do Dubrovnika te dodala da se nada da će se okupiti na otvorenju.

Na skupu je predstavljena lista HDZ-a u X. izbornoj jedinici, a predsjednica dubrovačkog HDZ-a Dubravka Šuica, 13. na listi, je poklonila Jadranki Kosor kip svetog Vlaha zaštitnika grada Dubrovnika.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 178
VIDEO

Jezivi detalji ubojstva na nasipu  u Zagrebu: Prerezao joj je vrat pa nazvao policiju i predao se
OGLASILA SE I POLICIJA

Jezivi detalji ubojstva na nasipu u Zagrebu: Prerezao joj je vrat pa nazvao policiju i predao se

Kako neslužbeno doznajemo, muškarac je ženi rasjekao vrat u blizini ruševne bolnice, a onda zvao policiju i predao se. Policija je pronašla tijelo uz samu Savu, a identitet žene još nije poznat.

Pogledajte oluju koja je prošla Istru i kreće se prema središnjoj Hrvatskoj. Moguća je i tuča...
VELIKA OBORINSKA MASA

Pogledajte oluju koja je prošla Istru i kreće se prema središnjoj Hrvatskoj. Moguća je i tuča...

DHMZ je ranije upozorio da su moguće grmljavinske oluje, a za istočnu Hrvatsku i tuča. Nestabilno vrijeme nastavit će se i sutra
Grmljavinsko nevrijeme u više regija, za jednu moguća i tuča!
DANAS POGORŠANJE VREMENA

Grmljavinsko nevrijeme u više regija, za jednu moguća i tuča!

Vrijeme će u utorak i srijedu biti prilično nestabilno, a mogući su i pljuskovi s grmljavinom. Za više regija upaljen je žuti meteoalarm, a na kopnu se očekuje i pad temperature