Obavijesti

News

Komentari 74

"Ja nisam car ni vladar, već sam samo predsjednik HDZ-a"

"Ja nisam car ni vladar, već sam samo predsjednik HDZ-a"
12

Središnji odbor HDZ-a je na sjednici u petak potvrdio kako je Miljan Brkić novi tajnik stranke, dok je njegov zamjenik Damir Sesvečan. Kelić je tajnik središnjeg odbora

VIDEO

HDZ ima sjednicu središnjeg odbora. U hotel Westin stigla je i Jadranka Kosor.

- Jeste uspjeli sve poslikati - kazala je bivša predsjednica stranke na ulasku. Stigla je u društvu Vladimira Šeksa s kojim je sjela u zadnji red. Uz njih je sjedio i Đuro Perica. Sjednicu je otvorio Branko Bačić koji je čestitao novom vodstvu stranke. 

Središnji odbor je na sjednici u petak potvrdio kako je Miljan Brkić novi tajnik stranke, dok je njegov zamjenik Damir Sesvečan. Čelnik HDZ-a je izvijestio i kako su za tajnika središnjeg odbora imenovali Tomislava Kelića. Karamarko je objasnio kako je Sesvečan dugogodišnji član HDZ-a te da se radi o vrhunskom pravniku koji ima dosta iskustva. Na pitanje novinara je li činjenica što je Sesvečan pravni zastupnik HDZ-a u slučaju Fimi media razlog za njegov odabir, Karamarko je rekao kako to nema veze s njegovim imenovanjem. 

Tomislav Karamarko je komentirao i izjave srpskog predsjednika Tomislava Nikolića o tome da je Vukovar srpski grad. 

- Nikolić će se morati dobro prati od svoje prošlosti, tj. od velikosrpskih i četničkih izjava koje pretendiraju na teritorij Republike Hrvatske, ako želi dokazati svoj proeuropski put. Budno i pozorno pratimo Nikolića i imat ćemo odbor na svaku takvu njegovu konstataciju - kazao je Karamarko. Dodaje kako za sada ne zna treba li Hrvatska uopće reagirati na takve izjave, ali kaže da treba vidjeti u kojem smjeru će Nikolić dalje razvijati svoju politiku, da li će to biti proeuropska politika ili će to u realnosti biti sasvim nešto drugo. 

- Ovaj tjedan nam je bilo bitno da zatvorimo paket formalnih odluka i najbitnije je da smo se konstituirali. Već idući tjedan krećemo dalje s radom - nastavio je Karamarko. Kaže da će svakako imati "Vladu u sjeni" i da će pratiti rad aktualne Vlade te je ponovio da će imati ekspertne skupove koji će po svim temama pratiti rad Vlade. 

Karamarko je kazao i da nije ovladao strankom, već su naprosto konstituirali vitalne dijelove stranke i vitalna tijela koja su potrebna za njeno normalno funkcioniranje. 

- To ne znači ovladavanje, ja nisam car ni vladar, već samo predsjednik HDZ-a - rekao je Karamarko. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 74
VIDEO

Pogledajte veliko nevrijeme koje ide prema Hrvatskoj!
RADARSKE SLIKE

Pogledajte veliko nevrijeme koje ide prema Hrvatskoj!

DHMZ je ranije objavio upozorenje i žuti alarm za grmljavinsko nevrijeme za sve regije u Hrvatskoj osim za dvije. Sad su to promijenili i samo gospićka regija označena je zelenom

Studentica mislila da je muči mamurluk, u bolnici je doživjela šok: 'Imaš još 12 mjeseci života'
OTKRILI JOJ KVRŽICU NA MOZGU

Studentica mislila da je muči mamurluk, u bolnici je doživjela šok: 'Imaš još 12 mjeseci života'

Ne mogu mi reći koliko mi je vremena ostalo, jer ne mogu napraviti biopsiju zbog pozicije tumora. Da odem na biopsiju, vjerojatno bi ostala paralizirana. Ne znam koliko mi je mjeseci ostalo, kaže Ella..
VIDEO Heroj iz Sl. Broda: Spasio je čovjeka koji je zapeo u poplavljenom podvožnjaku
NEVRIJEME U SLAVONIJI

VIDEO Heroj iz Sl. Broda: Spasio je čovjeka koji je zapeo u poplavljenom podvožnjaku

Hrvoje Mužević nedavno je preživio moždani udar, skinuo više od 50 kila, a njegova doga Darko prošlog tjedna osvajao je titule na Svjetskoj izložbu pasa