Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
8 komentara

Kosovar krao u elitnim vilama: Beckeru i Anelki ukrao milijune

Kapaju će se suditi kroz velike pljačke u kojoj je ukrao dijamantni prsten, zlatnu ogrlicu, haljine i novac. Priznao je provalu u 21 kuću i dva pokušaja provale...

Foto: Alan Walter/News Syndication/PIXSELL/pa
8 komentara

Asdrita Kapaja (42) s Kosova policija povezuje s nizom provala na području Velike Britanije. Kapaj je priznao da je u posljednjih deset godina ukrao nakit u vrijednosti preko 550.000 funti (preko 4,7 milijuna kuna). Asdrit je živio u Manchesteru, a 'operirao' na području Londona. Pljačkao je od 2008. do veljače ove godine kad je napokon uhvaćen. 

Foto: Police

Kapaju će se suditi kroz velike pljačke u kojoj je ukrao dijamantni prsten, zlatnu ogrlicu, haljine i novac. Kapaj je priznao provalu 21 kuće i dva pokušaja provale. Sumnjaju da je Kapaja povezan i s pljačkama vila poznatih osoba, među kojima su umirovljeni tenisač Boris Becker i nogometaš Nicolas Anelka. Najviši iznos koji je ukrao u jednom danu je 371.855 funti iz kuće.

Sport & Spirit Bremen 07.12.2008 | Autor: /NordPhoto/PIXSELLNordPhoto/PIXSELL Foto: /NordPhoto/PIXSELLNordPhoto/PIXSELL

Anelka ga je navodno i uhvatio u krađi te je trčao za njim po vrtu, ali je Kapaja uspio pobjeći. Mnoge žrtve krađe došle su na sud kako bi slavile uhićenje provalnika.

- Drago mi je da više ne moram brinuti o sigurnosti mog susjedstva - rekla je Philippa Beck (81) kojoj je ukrao skupocjeni zlatni sat.

Susjedi za Kapaja imali su samo riječi hvale, piše Daily Mail. Živio je sa suprugom i dvoje djece i navodno nitko nije slutio da je kradljivac. Na suđenju se pojavila sumnja da ima problem s kockanjem.

 

 

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message