News

Komentari 177

Kovačev totalni poraz: Nazvao sam Plenkovića i čestitao mu

Kovačev totalni poraz: Nazvao sam Plenkovića i čestitao mu

Članstvo je imalo mogućnost izbora, pokazali smo hrabrost, zrelost i odlučnost. Htjeli smo pomoći, članstvo je odlučilo i prihvaćamo njegovu volju, rekao je Miro Kovač nakon izbora za šefa HDZ-a

U hotelu Panorama koji bi, kako saznajemo, trebao biti ispražnjen i postati karantena zbog epidemije korona virusa, Kovačev tim dočekao je poraz.

Brkić je rekao da se sada HDZ treba ujediniti.

- Treba u životu znati primiti poraz - moglo se čuti u Panorami.

POGLEDAJTE VIDEO:

Prema nepotpunim rezultatima, Plenković je premoćno pobijedio Kovača za mjesto predsjednika, a njegov kandidat Tomo Medved pobijedio je Ivana Penavu za mjesto zamjenika.

Potpredsjednici bi trebali biti Oleg Butković, Ivan Anušić, Branko Bačić i Zdravka Bušić. Svi su oni članovi tima aktualnog šefa stranke.

- Nazvao sam Plenkovića i čestitao mu na pobjedi. Jasno je da je dobio potporu članstva za novi mandat. Članstvo je imalo mogućnost izbora, pokazali smo hrabrost, zrelost i odlučnost. Htjeli smo pomoći, članstvo je odlučilo i prihvaćamo njegovu volju - rekao je Miro Kovač.

- I dalje ćemo imati svoj stav kad je riječ o podjelama u hrvatskoj politici i budućnosti HDZ-a, ali kao demokrati moramo prihvatiti ovu odluku - dodao je.

- Očekujem li da će me izbaciti iz stranke? Mi smo članovi stranke i poštivat ćemo odluku stranke. Ja sam vojnik hrvatskog naroda i hrvatske države, a stranka je u funkciji hrvatske države. Uvijek ću imati svoj stav i mišljenje, što ne znači da ću raditi protiv stranke - rekao je Brkić.

Nepotpuni i neslužbeni rezultati

Obrađeno 206/586 biračkih mjesta

Najčitaniji članci