News

Komentari 69

Kovačević izašao iz Remetinca: 'Istina je na mojoj strani. Učinit ćemo sve da to i dokažemo'

Kovačević izašao iz Remetinca: 'Istina je na mojoj strani. Učinit ćemo sve da to i dokažemo'

Istraga se nastavlja, ne možemo predvidjeti u ovom trenutku koliko će istraga trajati, može trajati maksimalno 18 mjeseci, rekao je Kovačevićev odvjetnik Ivo Farčić

Dragan Kovačević, bivši direktor Janafa, izašao je u srijedu nakon 18 sati iz Remetinca. Iz zatvora je u sklopu afere Janaf jučer pušten poduzetnik Ivan Širić, a uz Kovačevića je u pritvoru još bio i Vlado Zorić, bivši direktor sigurnosti.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Novinarima se, prije izlaska Kovačevića iz Remetinca, obratio i njegov odvjetnik Ivo Farčić

- Ovaj boravak u istražnom zatvoru je bio tijekom postupka istrage. Istraga se nastavlja, ne možemo predvidjeti u ovom trenutku koliko će istraga trajati, može trajati maksimalno 18 mjeseci, a, naravno, to proizlazi iz sadržaja spisa - rekao je i poručio kako sadržaj spisa nije do kraja poznat. 

- Dakle ja sam izvršio uvid u spis, dobar dio sam zatražio da mi kopiraju, ali to još nisam dobio. Dakle, kompletan spis ne znam, ne mogu reći koliko će trajati. U pravilu spisi koji imaju ovakav obim i ovakvu temu ne budu gotovi u ovih prvih šest mjeseci koliko zakon predviđa, nego traju duže. Ovo drugo, o sadržaju spisa, vam ne bi govorio, jer ni zakon ne dozvoljava da o tome govorimo javno - poručio je Farčić. 

POGLEDAJTE VIDEO: Kovačević izašao iz Remetinca 

Kovačević je iz Remetinca izašao oko 18 sati. 

- Mi ćemo napraviti sve da jednostavno dokažemo istinu, a istina je sigurno na mojoj strani. Idući tjedan ću dati jedan veliki intervju, gdje ću cijelu pozadinu ovog slučaja izgovoriti, a sa svojim braniteljima ću napraviti strategiju koja će sigurno doći do istine - rekao je nakon puštanja, a na pitanje hoće li ostati kod priznanja, kratko je poručio da ništa nije priznao. 

Najčitaniji članci