Obavijesti

Promo sadržaj

Kraj problema s pamćenjem - tajna novog preparata

Kraj problema s pamćenjem - tajna novog preparata
10

Zahvaljujući tom tretmanu, oslobodio sam se nedostataka u pamćenju, a moj je um jasniji. Konačno mogu normalno živjeti“ – ovo je najčešće mišljenje među 43 tisuće osoba iz cijelog svijeta koje su isprobale nove tablete

Što treba napraviti kako biste se pridružili grupi sretnika?

Stručnjaci neurologije upozoravaju: ljudski mozak ima svoja ograničenja. Prema istraživanjima, svaka osoba starija od 45 godina mora se početi brinuti o svojem pamćenju ako se ne želi osuditi na Alzheimerovu bolest ili staračku demenciju. Zvuči grozno?

Nažalost, ovakav negativni trend potvrđuju ispitivanja koja je u SAD-u proveo poslovni časopis „Review the Science”. Njihovi su rezultati zastrašajući jer se skoro 80% ispitanika (uglavnom u starijoj dobi) žalilo na tegobne probleme s pamćenjem. 

Baš oni se najčešće žale na smanjene mentalne sposobnosti: zaboravljaju imena i prezimena te obične nazive predmeta. Ne sjećaju se gdje su ostavili naočale ili novine. Imaju problema s rječitošću, nedostaje im energije, a u ekstremnim slučajevima imaju „crne misli”. Mogu li to nove tablete spriječiti?

STOP „uništavanju” vašeg mozga

Učinkovitost tog preparata potiče iz odabira izuzetnih aktivnih sastojaka. Štoviše, njihova je koncentracija u novim tabletama najveća na tržištu - ali istovremeno i sigurna. Zahvaljujući tome ova inovativna formula pomaže vratiti učinke i radikalno poboljšati pamćenje.

Međutim, prije nego što opišemo sastojke, vrijedi upoznati mišljenje jednog stručnjaka: „Tajna djelovanja tog proizvoda leži u stimulaciji prirodnih metoda obnove mozga. Nikakve kemije. Takva potpuno prirodna i sigurna sredstva omogućuju brz rast i oporavak sivih stanica, čija je posljedica - oslobađenje od problema s pamćenjem.”.

Isključivo prirodni sastojci

Glavni aktivni sastojak novih tableta je sojin lecitin - tvar dobivana iz zrna soje. Bogata je masnim kiselinama od kojih se sastoji mozak. Osim toga: već prije 4000 godina soju su koristili svećenici u Indiji kao eliksir koji potiče pamćenje. Ništa čudno – jedina je tvar na svijetu koja mozgu pruža savršeni omjer nutritivnih sastojaka.

Također, vitamin D potiče pamćenje i olakša raspršivanje „crnih misli”. A gdje naći najjaču vrstu ove tvari, dakle vitamin D3? Njezin je bogati izvor narodna biljka iz Indije i Cejlona - gotu kola, također poznata kao „tigrova kandža”. Gotu kola se stoljećima koristila kao sredstvo protiv depresije.

Sljedeći je sastojak Ginkgo biloba – ekstrakt dvorežnjastog ginko (također poznat kao najdugovječnija biljka na Zemlji). Sadrži jedinstvene molekule koje ne samo da uklanjaju štetne slobodne radikale, već i dodaju energije i čiste um.

Drugi je aktivni sastojak preparata ekstrakt zelenog čaja. Zahvaljujući svojim jedinstvenim neuro-nutritivnim sastojcima, zeleni čaj se pomaže nositi sa stresom i emocionalnom napetošću i djeluje uzbuđujuće. Ovaj je sastojak posebno bitan za osobe koje rade umno.

DANAS ćete dobiti popust i jamstvo zadovoljstva

Mišljenja stručnjaka i rezultati znanstvenih istraživanja izričito pokazuju da je novi tretman učinkovito sredstvo koje uklanja probleme s pamćenjem i druge znakove starenja živčanog sustava. Vraća visoke mentalne sposobnosti, dakle, razgovorno, pomlađuje mozak. Zahvaljujući njemu drastično se smanjuje rizik Alzheimerove bolesti ili staračke demencije. Osim toga, siguran je i jednostavan u uporabi (dovoljne su dvije tablete dnevno).

POZOR! Zbog limitiranog vremena poslovni dobavljač ima posebnu ponudu. Uz nju se veže garancija na stopostotni povrat novca. Kliknite na poveznicu ispod, saznajte više o preparatu i preuzmite ga s popustom u okviru kluba za popust:

Kliknite ovdje kako biste se BRZO I SIGURNO riješili problema s pamćenjem >>

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje
PROMO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje

Gala peleti i briketi ekološka su rješenja za grijanje koja objedinjuju visoku učinkovitost, financijsku dostupnost te praktičnost za svakodnevnu uporabu. Cijeli proces proizvodnje Gala peleta je automatiziran

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?
sadržaj donosi petrol

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?

Suočeni s intenzivnom konkurencijom na tržištu rada, poslodavci se nalaze pred jednim od najvećih izazova: kako privući i zadržati kvalitetne radnike?
King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju
PROMO

King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju

Zagrebački shopping centar ostat će otvoren tijekom izvođenja radova čiji je završetak planiran za jesen 2025.