Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
9 komentara

Kraj snimke nismo vidjeli: Ženu poslao doma pa počela zabava?

Heinz-Christian Strache ostao je bez mjesta zamjenika austrijskog premijera Sebastiana Kurza. Snimljen je u vili na Ibizi kako dogovara mito za stranku, blati premijera...

Foto: Screenshot/Twitter/Der Spiegel
9 komentara

Heinz-Christian Strache, sada već bivši zamjenik austrijskog premijera Sebastiana Kurza i bivši predsjednik FPÖ-a u ponedjeljak se glasio na Facebooku o video skandalu koji trese Austriju.

On je zajedno s kolegom iz stranke Johannom Gudenusom tajno snimljen u vili na Ibizi. Upali su u zamku i povjerovali djevojci koja je tvrdila da je nećakinja ruskog oligarha Igora Makarova. Dogovarali su novac za stranku, blatili novinare i neprijatelje, ogovarali premijera Kurza. 

- Pronaći ćemo ljude koji stoje iza ovog kriminalnog videa. Osim pijanstva i mojih drskih izjava za koje se ispričava, nisam za ništa drugo kriv. Imam čistu savjest i želim cijeli slučaj raščistiti. Za to se borim - napisao je Strache na Facebooku.

No, kako OE24 piše, Strache i Gudenus su u strahu od zadnjih 60 minuta videa. Cijeli sastanak je trajao sedam sati, a dosad su objavljeni samo neki isječci. Navodno zadnjih 60 minuta prikazuju seks, drogu i divlju zabavu.

SKANDAL U AUSTRIJI Oglasila se lijepa Tatjana: Njeni odvjetnici tvrde da je ona meta

Gudenusova supruga Tajana je također bila prisutna na sastanku no otišla je taksijem prije nego je snimljeno zadnjih 60 minuta "sastanka". 

SKANDAL TRESE AUSTRIJU 'Imam saznanja da je Kurz orgijao u narkomanskoj sobi'

Bogati Rus traži lažnu nećakinju

Ruski oligarh Igor Makarov (57) rekao je da ne poznaje djevojku iz videa koja se predstavljala kao njegova nećakinja. 

- Poznata je stvar da sam ja jedinac i da nemam nećake ni nećakinje - kaže Makarov koji je 48. najbogatiji Rus. Najavio je i da će poduzeti sve pravne korake kako bi saznali tko je djevojka koja se predstavila kao njegova nećakinja.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message