News

Komentari 7

Zagorski župan Kolar pozitivan na koronu, ima blage simptome

Zagorski župan Kolar pozitivan na koronu, ima blage simptome

U priopćenju stoji da se u obavljanju svojih dužnosti striktno pridržavao svih epidemioloških mjera, koje uključuju nošenje maski, propisanu fizičku distancu te održavanje sastanaka uz otvorene prozore

Krapinsko-zagorski župan Željko Kolar pozitivan je na koronavirus te će u narednim danima svoju dužnost obavljati od kuće, slijedeći upute liječnika i epidemiologa, priopćili su u ponedjeljak iz Krapinsko-zagorske županije.

Župan Kolar cijepljen je s dvije doze i booster dozom cjepiva te ima blage simptome zaraze, stoji u priopćenju. Također se dodaje da se u obavljanju svojih dužnosti striktno pridržavao svih epidemioloških mjera, koje uključuju nošenje maski, propisanu fizičku distancu te održavanje sastanaka uz otvorene prozore.

- Nakon testiranja na koronavirus i pozitivnog rezultata, želim obavijestiti javnost da u idućim danima nastavljam sa svojim redovnim poslovnim obavezama iz kućne izolacije. Osjećam se dobro i imam blage simptome- poručio je krapinsko-zagorski župan.

- Ujedno bih iskoristio priliku da pozovem sve one koji se nisu cijepili da to učine, jer cjepivo učinkovito štiti od težih oblika i ishoda ove bolesti- poručio je župan Kolar u priopćenju.