Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
35 komentara

Krenuli trudovi: Žena rodila u autobusu na prijelazu Bregana

Naša posada je sudjelovala u nesvakidašnjem, ali lijepom događaju. Pomogli su putnici da na svijet donese jednu prekrasnu bebicu. Neka ih sreća prati zauvijek, napisao je direktor u prijevozničkoj tvrtki

Foto: Edo Hasić/Facebook
35 komentara

Putnici i posada autobusa koji su u subotu krenuli iz Tuzle prema Hamburgu na graničnom prijelazu Bregana iz Hrvatske u Sloveniju uspjeli su poroditi putnicu koja je naglo dobila trudove.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Naša posada je sudjelovala u nesvakidašnjem, ali lijepom događaju. Pomogli su putnici da na svijet donese jednu prekrasnu bebicu. Neka ih sreća prati zauvijek - napisao je na Facebooku Edo Hasić, direktor sektora za turizam u kompaniji Transturist Tuzla u čijem je autobusu rođena beba. 

Prim. dr. mr. sc. Jadranka Šanjug, djelatnica zabočke bolnice i Bolnice hrvatskih veterana, zatekla se na Bregani u trenutku kad je policija zatražila pomoć liječnika:

- Zatekla sam se na graničnom prijelazu Bregana 18. studenog 2018. U trenutku kad je policija tražila pomoć medicinskog osoblja kako bi se pomoglo ženi koja ima trudove u autobusu. S obzirom da sam ginekolog to je za mene bio izazov jer do sada u svojoj praksi nikada nisam porodila ženu izvan bolnice.  Porod je protekao uspješno prije dolaska Hitne pomoći. Ovim putem želim čestitati majci i novorođenoj djevojčici kao i pribranosti policije koja je našla stručnu osobu pravom trenutku kao i putnicima u autobusu koji su mi pomagali, rekla je dr. Šanjug.

Nakon poroda su majka i beba prevezene u bolnicu i tamo zbrinute. 

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message