Obavijesti

News

Komentari 54

Krš i lom na Zelenoj tržnici: 'Došao sam do vozača, pozlilo mu je. Baš je jako zagrmilo'

Krš i lom na Zelenoj tržnici: 'Došao sam do vozača, pozlilo mu je. Baš je jako zagrmilo'
17

Došao sam na tržnicu prodavati mandarine, ali sam malo zadrijemao u svom autu. Tada me probudio glasan 'željezni udarac', priča nam čitatelj koji je snimio nesreću. Policija je potvrdila nalet autobusa u ogradu.

VIDEO

Bio sam u autu ispred kad me probudilo. Odmah sam doletio u autobus da vidim je li vozač pri svijesti, rekao mi je da mu je pozlilo. Vidjela se na njemu ta neka malaksalost.

Priča nam to čitatelj koji je snimio prometnu nesreću u utorak oko 6:20, iz čijih se fotografija vidi kako je ZET-ov bus sljubljen uz mini traktor od tržnice te bijeli kombi jednog od prodavača.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

zelena tržnica VIDEO

Policija nam je potvrdila nalet autobusa u ogradu na servisnoj cesti Zelene tržnice, a prema dosad prikupljenim informacijama jedan je čovjek ozlijeđen.

Očevid je u tijeku.

- Došao sam na tržnicu prodavati mandarine, ali sam malo zadrijemao u svom autu. Tada me probudio glasan 'željezni udarac'. Došao sam do vozača, pozlilo mu je. Baš je jako zagrmilo. U busu su bila dva putnika, jedan je otišao, a drugi nije ozlijeđen - opisuje čitatelj.

Upit smo poslali i ZET-u te njihovo očitovanje prenosimo u cijelosti:

Jutros u 6:18 sati, autobus linije 107 (Žitnjak – Jankomir) kretao se Servisnom ulicom u Žitnjaku, prema odredištu u Jankomiru. Prema prvim informacijama vozaču autobusa je pozlilo, te je vozilom udario u zaštitnu ogradu i pri tome oštetio dva kombi vozila i traktor. Srećom ozlijeđenih nije bilo. Na mjestu događaja bile su dežurne ekipe Hitne medicinske pomoći, policije i ZET-a. Uzrok nesreće utvrdit će se očevidom kojega obavljaju djelatnici Prometne policije.

Kako nam dodaje čitatelj, i traktor i bijeli kombi bili su parkirani u trenutku naleta autobusa. Sve okolnosti policija će utvrditi očevidom.

Zagreb: Prometna nesreća ZET-ovog autobusa na Zelenoj tržnici Zagreb: Prometna nesreća ZET-ovog autobusa na Zelenoj tržnici Zagreb: Prometna nesreća ZET-ovog autobusa na Zelenoj tržnici
Zagreb: Prometna nesreća ZET-ovog autobusa na Zelenoj tržnici
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 54
VIDEO

UŽIVO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

UŽIVO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori
Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"