Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
68 komentara

Petrač je zaradio bogatstvo na srpskom oružju

Na kioscima je novi broj tjednika Express, najčitanijeg tjednika za politiku, društvo i kulturu. Super novine za 15 kuna

Foto: EXPRESS
68 komentara

Krvava tučnjava ispred luksuznog zagrebačkog hotela izvukla je na površinu zaboravljena neprijateljstva dva, odavna raspuštena, klana zagrebačkog podzemlja.

Mali Sliško, nećak poznatijeg Vjeke i sin Marka, obojica su pokojnici, pretukao je Hrvoja Petrača. Je li to sve ili nas čeka novi ulični rat? Biznismen Petrač, osuđeni organizator otmice sina generala Zagorca, bio je suprotstavljen ljudima oko pokojnog Sliška. Otkrivamo nepoznate detalje iz Petračeva života nakon zatvora. Nove ljubavi i novi biznisi. Uglavnom lukrativna trgovina vojnom opremom i oružjem iz istočne Europe, uključujući Srbiju, u Irak.

Tandem Kvarantan i Pandžić razotkrili su strategiju šefice Povjerenstva za sprečavanje sukoba interesa Nataše Novaković u ratu s premijerom Plenkovićem. Gospođa Novaković pismeno se potužila GRECO-u, antikorupcijskoj organizaciji Vijeća Europe, kako je Plenković napada, a njegovi ministri joj otežavaju rad. Dobra je to fora jer je glavna tajnica Vijeća Europe Marija Pejčinović Burić, Plenkovićeva bliska suradnica, a šef GRECO-a Marin Mrčela, sudac Vrhovnog suda RH. S nestrpljenjem čekamo njihov odgovor Nataši Novaković. Josip Mlakić, književnik i publicist, secirao je skandaloznu odluku Nobelova odbora o dodjeli nagrade za književnost austrijskom piscu Peteru Handkeu.

Ikona zagrebačke kulture Vladimir Stojsavljević Vaki ispričao nam je sve o novom dramskom tekstu koji govori o životu Ruđera Boškovića, velikog hrvatskog znanstvenika.

Novi broj Expressa potražite na kioscima

Foto: EXPRESS

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message