News

Komentari 246

Krvavi kraj ljeta: Radnika na Hvaru gurnuli, pao na stijene...

Krvavi kraj ljeta: Radnika na Hvaru gurnuli, pao na stijene...

Jutros oko 5.47 sati na Šetalištu put Križa nepoznata osoba je pri mimoilaženju gurnula 24-godišnjaka koji je u padu ozlijeđen, potvrdili su nam iz splitske policije

Ovo više nije normalno, ne može se ni hodati bez straha da te netko ne napadne, bez ikakvog razloga!, šokirana je naša sugovornica nakon što je u utorak rano ujutro 24-godišnji sezonski radnik u Gradu Hvaru sa šetnice gurnut na stijene.

POGLEDAJTE VIDEO:

Mladić je zadobio brojne ozljede, glave, ruku, desnog ramena, te se oporavlja nakon liječničke intervencije u Hitnoj pomoći.

- Išao je rano jutros na posao u hotelskoj kući kada su iz suprotnog smjera naišla dvojica. Niti su mu nešto kazali, niti on njima, jednostavno ga je jedan od njih gurnuo s rive. U niti pedalj mora, na stijene. Da je umjesto njega bila neka djevojka ili manje vješt muškarac, mogao je netko poginuti! - prepričava nam događaj mladićeva kolegica s posla i dodaje:

- Ta dvojica su odmah otrčali, jer su se prije nešto svađali s dvojicom Britanaca. Jedan od tih stranaca je potrčao za njima, a drugi je ostao pružiti pomoć momku na stijenama, pozvati Hitnu i policiju. I jedni i drugi su stigli jako brzo. Njega su zašili na Hitnoj, rekli mu da za dva dana dođe na previjanje, iako je blijed, stalno povraća, nismo sigurni da nema potres mozga...

Iz PU splitsko-dalmatinske su nam potvrdili incident:

- Jutros oko 5.47 sati na Šetalištu put Križa nepoznata osoba je pri mimoilaženju gurnula 24-godišnjaka koji je u padu zadobio lakše ozljede. Traga se za počiniteljem - kazala nam je glasnogovornica Ana Čepić.

Najčitaniji članci