News

Komentari 45

Krvavi pohod osvetnika: Tko je trebao biti žrtva broj pet?

Krvavi pohod osvetnika: Tko je trebao biti žrtva broj pet?

Krvavi obračun s poznatim dilerima dugo će se pamtiti, a posebni istraživački tim Expressa donosi cijelu sliku nezapamćenog pokolja na gradskim ulicama. To je minuciozna rekonstrukcija užasa u Splitu

Novi je Express na kioscima s ekskluzivnom pričom o pozadini masakra u Splitu i zagonetnom žrtvom broj 5 koja bila na listi kilera Filipa Zavadlava.

Krvavi obračun s poznatim dilerima dugo će se pamtiti, a posebni istraživački tim Expressa donosi cijelu sliku nezapamćenog pokolja na gradskim ulicama. To je minuciozna rekonstrukcija užasa u Splitu.

Analizirali smo i “karakterni” istup Karla Resslera, koji se javno ogradio od čovjeka kojemu sve duguje, šefa HDZ-a Andreja Plenkovića. I pitamo se stoji li njegov poočim Vladimir Šeks, čovjek premazan svim mastima, stručnjak za utapanje drugih i slične rabote preživljavanja u vrhu HDZ-a, iza Resslerovih izjava o Plenkiju.

Kućni analitičar Expressa, Ivica Relković, bacio je oko na staklenu kuglu i napisao zanimljivu prognozu za parlamentarne izbore. Ključno je pitanje: što je promijenila pobjeda kandidata lijevoga centra na predsjedničkim izborima?

Pametna i seksepilna prvakinja drame HNK Lana Barić dala nam je veliki intervju. Mi u Expressu cijenimo kulturu. I cijelo to zadovoljstvo čitanja za samo 15 kuna.

Najčitaniji članci