Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Nije dobio plaću: Pijani kuhar provalio u pečenjaru u Splitu

U pečenjarnici sam prije ovoga bio zaposlen, iako me vlasnik nije formalno prijavio. Rad tamo mi nije ostao u dobrom sjećanju i nije mi isplaćena plaća za vrijeme koje sam tamo odradio, kazao je sucu

Foto: Pixabay
20 komentara

Splitski kuhar Toni M. (36) nepravomoćno je osuđen na uvjetnu kaznu zatvora od šest mjeseci s rokom kušnje od godinu dana zbog pokušaja teške krađe. Kuhar je u kolovozu 2014. godine došao na Bačvice i bacio komad betonskog bloka u prozor pečenjarnice Bače, u kojoj je prije radio, javlja Slobodna Dalmacija

Razbio je prozor i ušao unutra, s namjerom da ukrade nešto vrijedno, no u tome ga je spriječila policija, pa je pobjegao praznih ruku. 

U svojoj obrani, dosad neosuđivani kuhar priznao je sve što je stajalo u optužnici. Sucu je rekao da je prije provale pio alkohol i da se na provalu odlučio iz osvete. 

- U pečenjarnici sam prije ovoga bio zaposlen, iako me vlasnik nije formalno prijavio. Rad tamo mi nije ostao u dobrom sjećanju i nije mi isplaćena plaća za vrijeme koje sam tamo odradio, pa sam se na ovaj način htio osvetiti vlasniku. Spreman sam nadoknaditi štetu , odnosno platiti razbijeno staklo, rekao je sucu.

Fotografija: Ilustracija

Možda vas zanima i ovo:
Message