News

Komentari 60

Kukala mu teta! Nećak Vesne Zmijanac završio u Remetincu

Kukala mu teta! Nećak Vesne Zmijanac završio u Remetincu

Petar Zmijanac nasrnuo je na suprugu iznerviran jer je, navodno alkoholizirana, njihovu maloljetnu djecu izvela navečer u park. Sudac istrage Županijskog suda u Zagrebu pritvorio ga je

Petar Zmijanac (32) završio je na mjesec dana u istražnom zatvoru Remetinec.

Sudac istrage Županijskog suda u Zagrebu pritvorio ga je kako ne bi mogao utjecati na svjedoke.

Zmijanac je osumnjičen za kazneno djelo povrede djetetovih prava. Navodno je u utorak navečer u jednom parku u zagrebačkoj četvrti Gajnice nasrnuo na suprugu (24) pred njihovom maloljetnom djecom. Iznerviralo ga je što mu je supruga, tvrdio je, alkoholizirana izvela djecu na hladnoću.

Za kazneno djelo povrede djetetovih prava zakonom je propisana kazna od šest mjeseci do pet godina zatvora. Zmijanac, koji se istražiteljima pohvalio da je mu je poznata pjevačica Vesna Zmijanac teta, od ranije je poznat policiji.

Pokušali smo u četvrtak doći do pjevačice kako bismo saznali što misli o nećakovu postupku, no nije nam se javljala na naše telefonske pozive.

Njezin otac Dušan rođen je u Sisku, a ona je rođena u Nikšiću, gdje joj je obitelj boravila zbog očeva posla. Poznata pjevačica 1980-ih je postala seks-simbol te je s Lepom Brenom žarila i palila folk scenom bivše države. Albume je prodavala u stotinama tisuća primjeraka, a dodatnu popularnost donijele su joj i uloge u filmovima “Sok od šljiva” Branka Baletića, “Kamiondžije 2”, “Kamiondžije opet voze” i “Novogodišnja priča”.

Novinari su je opisivali kao seks simbol jugoslovenske estrade, ženu koja je patentirala kožni minić, prva pozirala naga i uzdrmala tadašnju sterilnu scenu...     

Najčitaniji članci