Obavijesti

News

Komentari 54

Kulušić pun vjere: Vjerujemo u Isusa i izbornu pobjedu HDZ-a

Kulušić pun vjere: Vjerujemo u Isusa i izbornu pobjedu HDZ-a
6

HDZ-ovci su svoj program u petak navečer predstavili u samostanu sv. Ante u Šibeniku. Hvalili su uspjehe Vlade i premijerku Kosor te kritizirali oporbu

VIDEO

Postavljaju pitanje zašto predizborni skup održavamo ovdje u crkvi sv. Ante. E pa zato jer mi vjerujemo. Vjerujemo u Isusa koji je kazao 'blago onima koji vjeruju'. A mi vjerujemo da ćemo ponovno dobiti izbore, pogotovo ovdje u 9. izbornoj jedinici, rekao je predsjednik šibensko-kninske organizacije HDZ-a i saborski zastupnik Ante Kulušić i počeo nabrajati što su sve stranka i Vlada na čelu s predsjednicom Jadrankom Kosor napravili u posljednje dvije godine. 

- Jedini projekt oporbe u to vrijeme bio je srušiti Vladu. Međutim, uspjela je završiti pregovore za pristupanje EU, provoditi program gospodarskog oporavka i, ono što oporbu najviše žulja, povesti borbu protiv korupcije - rekao je Kulušić.

- Danas se u Hrvatskoj dogodio pomor oporbe, jer sve ono što su radili, na žalost potpomognuti većinom medija, nisu uspjeli. HDZ je zajedno sa svojim koalicijskim partnerima skupio 77 glasova i donio zakon za hrvatske branitelje o ništetnosti svega onoga što je JNA željela napraviti. Izglasali smo skidanje imuniteta Jovanoviću. Zastupnik u Saboru može kazati što god hoće i za to ne može odgovarati. Međutim, on i povrh toga nakon što mu je skinut imunitet kaže da smo svi mi ovdje kriminalna organizacija, da kriminalci i lopovi. Gospodine Jovanoviću, za to moraš odgovarati - rekao je Kulušić za što je dobio veliki pljesak okupljenih. Narugao se sposobnosti SDP-a i Kukuriku koalicije da vodi državu, navodeći kao primjer Šibenik, gdje su, kako je kazao, za dvije i pol godine uspjeli sagraditi 300 metara nogostupa, postaviti deset ležećih policajaca i otvoriti jedan pješački prijelaz.

Koordinator HDZ-a za 9. izbornu jedinicu i ministar Božidar Kalmeta rekao je kako je SDP dva puta u povijesnim trenucima Hrvatskoj okrenuo leđa. Prvi puta u svibnju 1991. kada su otišli iz Sabora kada se glasovalo o neovisnosti Hrvatske i kada su zaplitali noge Vladi da Hrvatska ne uđe u EU.

- Tko kaže da neće okrenuti leđa Hrvatskoj i treći put, ako dođu na vlast? HDZ nikad nije okrenuo leđa Hrvatskoj! Glavu gore, idemo pobijediti! - poručio je Kalmeta stranačkim kolegama.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 54
VIDEO

VIDEO Našli 4 tijela u bunaru: Sumnja se da se radi o braći koja su putovala i u Hrvatsku
UŽAS U MEKSIKU

VIDEO Našli 4 tijela u bunaru: Sumnja se da se radi o braći koja su putovala i u Hrvatsku

Državno odvjetništvo meksičke savezne države Baje Californije navelo je da će forenzičari analizirati tijela kako bi se utvrdilo radi li se o nestaloj braći.

Detalji horora na Črnomercu: Sin ubio majku pa otišao u kafić
POLICIJA OBJAVILA

Detalji horora na Črnomercu: Sin ubio majku pa otišao u kafić

Sin (28) je oštrim predmetnom zadao više ubodnih rana 68-godišnjakinjoj majci...
Optuženi da su prevarili ljude za stotine tisuća eura. Šetaju se Zadrom u skupocjenim šlapama
VIDEO: MATAKOVI NA VISOKOJ NOZI

Optuženi da su prevarili ljude za stotine tisuća eura. Šetaju se Zadrom u skupocjenim šlapama

Plus+ Bračni par Luka Grgo i Adriana Matak tereti za pet financijskih prijevara teških 350 tisuća eura. Pušteni su iz istražnog zatvora uz mjere opreza