Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
58 komentara

Kupio dva lavića, žive s njim u kući i unuci se s njima igraju

Palestinac Saad al-Jamal, koji živi u izbjegličkom kampu u Pojasu Gaze oduvijek je htio imati lava. Sad si je ispunio želju. Dva je lavića kupio od zoološkog vrta

Profimedia
Foto: Profimedia
58 komentara

Palestinac Saad al-Jamal, koji živi u izbjegličkom kampu Al-Shabora u gradu Rafahu u Pojasu Gaze kupio je od zoološkog vrta dva lavića. Mladunci stari dva mjeseca žive u kući sa Saadom, njegovom djecom i unucima. 

Saad je cijeli život htio imati lava i sada mu se pružila prilika da laviće kupi od zoološkog vrta u Rafahu koji je u financijskim problemima. Laviće namjerava othraniti u svojoj kući u kampu no problem je što će oni narasti. Koliko ih je platio Saad ne želi otkriti no za AFP je rekao da su mu ponudili da laviće kupi za 9000 dolara (oko 64.350 kuna). Laviće od kojih je jedan mužjak, a drugi ženka, nazvali su Alex i Mona. Lavići žive u kući koja ima tri sobe zajedno sa Saadovom obitelji i igraju se s njegovom djecom i unucima. Saad se nada da će na lavićima, kada budu malo stariji, zarađivati. Planira ih iznajmljivati parkovima, restoranima i resortima. Sada lavići dnevno pojedu pola kilograma mesa. Iako su trenutno bezopasni s 15 mjeseci to će se promijeniti pa vjerojatno situacija u Saadovom domaćinstvu i neće biti tako harmonična, piše Daily Mail. 

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message