Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
81 komentara

'Kupio sam kuću u Hrtkovcima, bit će tu mjesni odbor radikala'

Kuću je Šešelj platio 40.000 eura. Rekao je da je novac posudio od petero ljudi, a oni su mu rekli da će im vratiti novce kad bude mogao. Šešelj kaže da su susjedi lijepo reagirali kada su ga vidjeli

Foto: Srdjan Ilic/PIXSELL
81 komentara

Predsjednik Srpske radikalne stranke (SRS) Vojislav Šešelj potvrdio je u ponedjeljak na konferenciji za novinare da je kupio kuću u selu Hrtkovci. Šešelj je najavio kako planira da osim stambenog dijela, u toj kući bude i mjesni odbor SRS-a, kao i ured komiteta za njegovu obranu pred sudom u Haagu.

Kuću je Šešelj platio 40.000 eura. Rekao je da je novac posudio od petero ljudi, a oni su mu rekli da će im vratiti novce kad bude mogao. 

- Oni su divni ljudi, a i računaju da ja imam 70.000 dolara blokiranih u New Yorku i 117.000 dolara u Sydneyju, pa će to biti deblokirano i da ću im vratiti novac - kaže Šešelj. 

TRISTO METARA OD CRKVE Hrvati su uznemireni: Vojislav Šešelj kupio kuću u Hrtkovcima
- Prijavit ću se na toj adresi, a ta kuća mi je trebala iz više razloga. Prvo, nikad u životu nisam bio vlasnik nikakve nekretnine i mislim da je vrijeme da nešto steknem, drugo, Hrtkovci mi se sviđaju i tamo imam posla. Susjedi su vrlo lijepo reagirali kada su me vidjeli da gledam kuću i, iskreno, u Hrtkovcima vlada potpuno oduševljenje zbog mog dolaska. Zbog nekih problema koje sam imao s bankom odlučio sam da će kuću kupiti moj sin Mihailo - rekao je ranije Šešelj. 

Hrtkovci su sinonim za progon srijemskih Hrvata. 

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message