Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
110 komentara

Kupovali su iste stvari kod nas i u Njemačkoj: Gdje je jeftinije?

Ivan je naglasio kako je riječ o malom broju proizvoda, ali kako se vidi da još uvijek postoji razlika u standardu života pogotovo uzevši u obzir da su plaće u Hrvatskoj manje nego u Njemačkoj

Foto: YouTube
110 komentara

Vloger Ivan Lovrić, Hrvat koji se 2014. godine preselio u njemački Allensbach, usporedio je cijene hrane i pića u Hrvatskoj i Njemačkoj. On je kupovao u Njemačkoj, a njegova supruga, koja se trenutačno nalazi u Hrvatskoj, iste je proizvode kupovala kod nas. 

U nabavku su išli u njemačku trgovinu koja postoji i u Hrvatskoj, a pazili su i da kupe iste marke proizvoda kako bi bila ista kvaliteta. 

Ivan je pokazao proizvode koje je kupio, a to su ciabatta kruh, tost kruh, kiselo vrhnje, smrznuti pommes frittes, jaja, mlijeko, šećer, brašno, suncokretovo ulje, špagete, pileći file, sir, pasiranu rajčicu, vodu, mliječnu čokoladu, Coca-Colu i Nutellu. Iste je stvari u Hrvatskoj kupila njegova supruga koja je poslala račun.

- Za sve ovo što sam u Njemačkoj kupio potrošio sam 131 kunu i 54 lipe, a iste te stvari kad bi se kupile u Hrvatskoj koštale bi 150 kuna i tri lipe, izračunao je Ivan. 

Naglasio je kako je riječ o malom broju proizvoda, ali kako se vidi da još uvijek postoji razlika u standardu života pogotovo uzevši u obzir da su plaće u Hrvatskoj manje nego u Njemačkoj.

IZRAČUNAO SVE TROŠKOVE ŽIVOTA Hrvat pojasnio kako se živi u Njemačkoj: 'Ovo su troškovi...'

Ivan Lovrić već je ranije objavljivao video uratke među kojima je najpoznatiji onaj u kojem je uspoređivao troškove života u Hrvatskoj i Njemačkoj.

Tema: Hrvatska

Možda vas zanima i ovo:
Message