Obavijesti

News

Komentari 0

Kvar na instalacijama? Izgorio krov na trgovini autodijelova

Kvar na instalacijama? Izgorio krov na trgovini autodijelova
11

Zatekli smo otvoreni požar krova. Zbog jakih eksplozija električnog voda, zapovijedili smo Elektroprivredi da smjesta isključe struju za cijelo naselje, kazali su vatrogasci

VIDEO

Bilo je gadno! Ovdje sam se doselio pobjegavši iz Modriče tijekom rata, a kad sam vidio vatru, koja je bila tolika da je prijetila i mojoj kući, prvo sam pomislio: Neću valjda opet morati otići iz kuće?! Ovako nas je, jutro nakon požara koji je gotovo u potpunosti progutao kuću u Omladinskoj ulici u osječkom prigradskom naselju Livana dočekao Ivan Filipović, prvi susjed stradalih koji su u izgorjeloj nenaseljenoj kući vodili trgovinu rabljenih dijelova za Peugeot, Renault i Citroen, kao i otkup karambola.

POGLEDAJTE VIDEO: Izgorio krov na trgovini autodijelova

Pokretanje videa...

00:43

Prema podacima Borisa Banjana, zapovjednika osječkih vatrogasaca, kojima su se u intervenciji pridružili i pripadnici DVD-a iz Čepina, dojavu o požaru primili su u 1.38 sati, a na mjestu požara bili su devet minuta kasnije.

- Zatekli smo otvoreni požar krova. Zbog jakih eksplozija električnog voda, zapovijedili smo Elektroprivredi da smjesta isključe struju za cijelo naselje, što su oni vrlo brzo i napravili i omogućili nam tako da prvo s dva mlaza vode, a kasnije i s tri mlaza vode i pjene lokaliziramo širenje vatre za šest minuta. Na mjestu požarišta ostali smo još skoro dva sata sprječavajući ponovno razbuktavanje - rekao nam je Boris Banjan.

Požar je gasilo 17 vatrogasaca, a u intervenciji je potrošeno 4.000 litara vode i 40 litara pjene – visokotlačnog sustava sa zračnom pjenom.

U požaru srećom nitko nije stradao, a policija je cijelo jutro poslije požara obavljala očevid tražeći razloge koji su doveli do požara. Zasad se samo pretpostavlja da je do svega došlo zbog kvara na instalacijama do kojeg je došlo zbog nevremena koje je pogodilo taj dio Slavonije.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Što se to kuha u Mostu? Svađa supružnika Raspudić i Miletića oko liste za Europski parlament
ŽELE NAPUSTITI STRANKU?

Što se to kuha u Mostu? Svađa supružnika Raspudić i Miletića oko liste za Europski parlament

Potvrde ni demantija ovih informacije još nema, a nitko od dužnosnika Mosta ne odgovara na telefonske pozive.

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca
Trzavice i raskoli tjedan nakon izbora. Evo gdje puca u Mostu, HDZ-u, SDP-u, DP-u, Fokusu...
A KLELI SE U JEDINSTVO

Trzavice i raskoli tjedan nakon izbora. Evo gdje puca u Mostu, HDZ-u, SDP-u, DP-u, Fokusu...

Odlazak bračnog para Raspudić Selak od Mosta, samo je jedan od raskola među partnerima i unutar stranaka nakon izbora. DP se lomi oko koalicija, SDP-ov Grbin na meti kritika, Plenković na dvostrukom udaru...