News

Komentari 1

Lakše do bližnjih u Ukrajini: Operateri ukidaju roaming

Lakše do bližnjih u Ukrajini: Operateri ukidaju roaming

Teleoperateri u Hrvatskoj su zbog ratnih zbivanja u Ukrajini odlučili ukinuti roaming te sada korisnici mogu besplatno pozivati i slati poruke bez ograničenja prema Ukrajini

A1, Telemach i Hrvatski Telekom su odlučili hrvatskim korisnicama koji imaju bližnje u Ukrajini omogućiti da ih kontaktiraju bez dodatnih nakada i to prema svim mrežama u Ukrajini.

POGLEDAJTE VIDEO: Podzemne željeznice u Kijevu postale improvizirani bunkeri

A1

- Trenutna potresna situacija koja se događa u Ukrajini nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Suosjećamo sa svima na zahvaćenim područjima, njihovim obiteljima i prijateljima te se iskreno nadamo da će vrijeme pred nama donijeti mir i sigurnost.

Kako bismo našim korisnicima olakšali kontaktiranje bližnjih koji se trenutno nalaze u Ukrajini, omogućili smo besplatne pozive i SMS poruke putem A1 mobilne i fiksne mreže prema svim mrežama u Ukrajini. Korisnicima koji se nalaze u Ukrajini u potpunosti je besplatan roaming, odnosno pozivi, slanje SMS poruka i pristup Internetu. Navedeno vrijedi za privatne A1 i Tomato korisnike na bonove i na pretplatu te za sve poslovne korisnike - oglasili su se iz A1.

Hrvatski Telekom

Iz Hrvatskog Telekoma su objavili: 'Zaprepašteni smo razvojem događaja u Ukrajini te suosjećamo sa svima pogođenima. Kako bismo svojim korisnicima, što je moguće više, olakšali komunikaciju s njihovim obiteljima i prijateljima u Ukrajini, omogućili smo slanje SMS poruka te pozive iz fiksne i mobilne mreže Hrvatskog Telekoma prema svim mrežama u Ukrajini bez naknade, kao i korištenje roaminga iz Ukrajine prema svim ostalim zemljama'.

Telemach Hrvatska

- U znak solidarnosti prema ukrajinskom narodu i sa željom da svim svojim korisnicima olakša komunikaciju s bližnjima - obitelji, prijateljima i kolegama u Ukrajini, Telemach Hrvatska bez naknade omogućuje pozive iz mobilne i fiksne mreže prema svim mobilnim i fiksnim mrežama u Ukrajini od danas u 15 sati do 10. ožujka 2022 - poručili su iz Telemacha.

Najčitaniji članci