Obavijesti

News

Lana Jurčević otkriva tajnu zavodljivog pogleda

Lana Jurčević otkriva tajnu zavodljivog pogleda
4

Osim glazbenih hitova, Lana Jurčević ima još jedan adut kojim plijeni pažnju gdje god se pojavi. Pogledajte malo bolje, primjetit ćete njene izuzetno duge trepavice

Lana, možeš li  nam otkriti tajnu tvojeg zavodljivog pogleda? O čemu se zapravo radi?

Nije ono što mislite (kroz smijeh). Radi se o umjetnim trepavicama. Otkad koristim Lux-Factor serum za rast trepavica, postale su duže i gušće. To je moja tajna.

Dakle, serum za rast trepavica zaista djeluje? Kada si primijetila rezultate?

Iako je to prvi serum za rast trepavica koji sam probala, toliko sam oduševljena rezultatom da mi nije potreban ni jedan drugi. Lux-Factor serum sam redovito koristila dva puta dnevno i negdje nakon dva tjedna primijetila sam razliku. Trepavice su ojačale, postale su duže, gušće i punije. Ukratko, vrlo sam zadovoljna rezultatom.

Najviše me veseli to što više nemam potrebu za umjetnim trepavicama. Prije sam primijetila da umjetne trepavice štete mojim trepavicama. Postale su krhke i lomljive. Lux-Factor serum ih je u potpunosti obnovio. Šteta što ovaj serum nisam otkrila ranije koliko bih samo vremena i novca uštedjela na make-upu.

 

To je super! Ali, ima li serum za rast trepavice i neke nuspojave?

Vjerojatno ste i sami primijetili da je na tržištu mnogo seruma za rast trepavica (link na: http://lux-factor.com/serum-za-rast-trepavica?utm_source=24sata.hr-Lash&utm_medium=PR&utm_campaign=24sata.hr-Lash-2016). Stoga savjetujem da budete oprezni pri odabiru jer je ipak riječ o vašim očima. Prije konačne odluke, malo sam se raspitala o serumima i odluka je pala na Lux-Factor serum, jer ga preporučuju farmaceuti. Serum je klinički testiran i sadrži samo prirodne sastojke. Ne nadražuje oči te je namijenjen i ženama koje imaju osjetljive oči, kao i onima koje koriste kontaktne leće.

ZBOG IZUZETNIH REZULTATA SERUM ZA RAST TREPAVICA PRVI JE IZBOR I DRUGIH POZNATIH HRVATICA

Antonija Šola, pjevačica

"Uz svu kozmetičku ponudu na našem tržištu, u posljednje vrijeme prednost dajem prirodnoj kozmetici. Važno mi je da proizvodi nisu testirani na životinjama. Sve to je kozmetika Lux-Factor."

 

Ecija Ivušić, TV voditeljica

"Ovo je početak ljubavi između Lux-Factor-a i moje malenkosti. Eyelash stvarno radi!˝

Pamela Ramljak, pjevačica

Kao pjevačica, često sam izložena očima javnosti. Zato mi je važno da uvijek izgledam lijepo i uredno. Čak i kada sam bez šminke. Stoga se kunem u Lux-Factor serum za rast trepavica. Nakon dva tjedna, primijetila sam razliku. Trepavice su postale duže i gušće. Izgledaju još snažnije i tamnije. Nisam mogla vjerovati da moje trepavice mogu izgledati tako lijepo i bez maskare. Sada mogu biti potpuno opuštena čak i kada izađem iz kuće bez šminke. Serum za rast trepavica Lux-Factor preporučujem svim ženama koje žele duže i jače trepavice.”

Kako do provjereno najučinkovitijeg seruma za rast trepavica lux-factor?

Upravo sada možete naručiti svoj serum za rast trepavica LUX-FACTOR po promotivnoj cijeni s više od 50 posto popusta, samo na www.lux-factor.com 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Pogledajte oluju koja je prošla Istru i kreće se prema središnjoj Hrvatskoj. Moguća je i tuča...
VELIKA OBORINSKA MASA

Pogledajte oluju koja je prošla Istru i kreće se prema središnjoj Hrvatskoj. Moguća je i tuča...

DHMZ je ranije upozorio da su moguće grmljavinske oluje, a za istočnu Hrvatsku i tuča. Nestabilno vrijeme nastavit će se i sutra

Liječnici u Vinogradskoj izveli prvi put ovaj zahvat: Pacijentici smo zaledili tumor u dojci
NOVI USPJEH HRVATSKIH LIJEČNIKA

Liječnici u Vinogradskoj izveli prvi put ovaj zahvat: Pacijentici smo zaledili tumor u dojci

Pacijentica je preživjela već puno operacija i rekla da više nikad u životu ne želi otići ni na jednu. Bila je presretna što sad nije morala - otkrila nam je dr. Bolanča Čulo
Počinju pregovori: Plenković ne da Ninu i Davora iako DP hoće i kulturu. Evo što je još na stolu...
OTKRIVAMO POČETNE POZICIJE

Počinju pregovori: Plenković ne da Ninu i Davora iako DP hoće i kulturu. Evo što je još na stolu...

Domovinski pokret želi 20 posto funkcija, što znači 11 državnih tajnika i barem tri ministarstva, ali i slobodne ruke za svoje politike: "Nećemo dati da nam HDZ uvali ono što godinama nije riješeno da trpimo udarce."