Obavijesti

News

Komentari 55

Lažni modni agent manekenku zatočio i silovao u svom stanu

Lažni modni agent manekenku zatočio i silovao u svom stanu
1

Djevojka (23) je u Milano došla tražiti posao u rujnu 2014. Naišla je na muškarca koji ju je uvjerio da je modni agent s dobrim poznanstvima. Zatočio ju je u stanu

VIDEO

Talijanska policija oslobodila je 23-godišnju Šveđanku koju je lažni modni agent mjesecima držao zatočenu u kući u predgrađu Milana, piše IB Times. Djevojka je bila u lošem psihičkom stanju, a tijelo joj je bilo puno ozljeda. 

Navodno je u zatočeništvu provela šest mjeseci. Claudio Rossetto (42), koji ju je zatočio, djevojku je  tukao, silovao i mučio. Muškarac je otprije poznat policiji po seksualnim zločinima i nasilju. 

Oslobođena djevojka prije odlaska u Švedsku obećala je svojim "anđelima čuvarima" - policajcima u Cinisellu - da će se vratiti u Italiju kako bi pravda bila zadovoljena. Policija nastavlja istragu kako bi otkrila je li Rossetto djelovao sam ili je imao pomoćnike u zločinu.

U Milano došla u potrazi za poslom

Djevojka, čije ime nije objavljeno, u Milano je stigla u potrazi za poslom još u rujnu 2014., nakon natjecanja na izboru za Miss Universe. Ubrzo ju je zapazio Rossetto i putem Facebooka joj ponudio posao predstavljajući se kao modni agent. Pisao joj je kako ima dobre kontakte u milanskoj modnoj industriji, javlja Ansa. 

Zatočio djevojku u stan i zlostavljao

Uskoro su se našli u jednom baru, a nije trebalo mnogo da ju Rossetti nagovori da se preseli kod njega, dok se ne vjenčaju. Elegantna odjeća, skupocjen automobil i engleski naglasak, ništa nije upućivalo na to da se radi o seksualnom manijaku.

Djevojku je prebio, a zatim zaključao. Oduzeo joj je mobitel te ju tjerao da svakog tjedna nazove roditelje i kaže im da je sve u redu. Djevojčinu dugu plavu kosu, zbog koje su je fotografi obožavali, je obrijao.

Susjedi su čuli krikove

Nakon mjeseci horora, slučaj su policiji prijavili susjedi koji su čuli buku i krikove iz stana pa su posumnjali na nasilje u obitelji. Iako je Rossetto policiju uvjeravao da se s djevojkom samo posvađao, zbog njegovog dosjea policija ih je oboje ipak odvela na ispitivanje. Djevojka je tamo ispričala svoju strašnu priču.

Na isti način namamio Bjeloruskinju

Rossetto je iz zatvora izašao 2013. nakon što je odslužio četverogodišnju kaznu zbog silovanja, zlostavljanja i otmice 18-godišnje Bjeloruskinje.  Djevojku je kontaktirao putem chata te se predstavio kao modni agent, javlja Corriere della Serra. Nakon što su se par puta susreli, nagovorio ju je da dođe kod njega doma. Potom ju je pretukao, silovao i zatočio. Nakon 24 sata djevojka je uspjela taksijem pobjeći u Lecce i prijaviti ga policiji.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 55
VIDEO

Tajni spisi CIA-e o Bljesku: Vršili pritisak na Tuđmana, iznenadila ih brza akcija; 'Zabrinuti smo'
ČETNICIMA LEGIJA OKRENUO LEĐA

Tajni spisi CIA-e o Bljesku: Vršili pritisak na Tuđmana, iznenadila ih brza akcija; 'Zabrinuti smo'

CIA-ini zapisnici sa sastanka održanog 4. svibnja 1995. godine, praktički samo nekoliko sati nakon završetka Bljeska pokazuju koliko ih je iznenadila operacija...

Snažan potres kod Slunja, osjetio se diljem Hrvatske: 'Probudilo me, tresla se kuća'
MAGNITUDA 4,3 PO RICHTERU

Snažan potres kod Slunja, osjetio se diljem Hrvatske: 'Probudilo me, tresla se kuća'

''Prilično jako podrhtavanje'', ''Grunulo jako i dobro zatreslo'', ''Probudilo me'' - samo su neki od komentara na aplikaciji za prijavljivanje potresa
Rafalei danas lete po cijeloj Hrvatskoj: Evo kada i gdje
MORH PRIOPĆIO

Rafalei danas lete po cijeloj Hrvatskoj: Evo kada i gdje

Preletom iznad cjelokupnog teritorija Republike Hrvatske piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva izvest će svoju prvu zadaću višenamjenskim borbenim avionima Rafale u znak zahvalnosti i poštovanja prema svim sudionicima vojno-redarstvene operacije “Bljesak”, priopćio je MORH