Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Leži u bolnici u teškom stanju, ali ipak ga nije napao medvjed?

Kazahstan: Iako se prvo mislilo da se muškarac nalazi u bolnici u Rusiji kasnije je pronađen u gradu Aktobe. Kako je dospio u takvo stanje vjerojatno se nikada neće saznati

Foto: Acreenshot/YouTube/East2West
10 komentara

Misterij vezan uz muškarca imena Aleksandar i dalje nije riješen. Prema pisanju nekih medija, Aleksandra su našli psi u medvjeđem brlogu u ruskoj regiji Tuva.

Aleksandar koji je imao slomljenu kralježnicu tvrdio je da ga je medvjed napao, odvukao u brlog i da je morao piti vlastitu mokraću kako bi preživio. Na fotografijama se vidi da je muškarac pun ožiljaka, rana i prekriven je krvlju.

No sve bolnice u Tuvi su rekle kako nikada nisu zaprimile Aleksandra. Mediji su onda došli do zaključka da priča nije iz Rusije već iz Kazahstana. EADaily, moskovska novinska agencija je ponudila novac onome tko identificira muškarca i otkrije točnu priču. 

8172565 STRAVA U RUSIJI 'Izgledao je kao mumija, nismo mogli vjerovati da je uopće živ'

- Činjenica je da muškarac imena Aleksandar teško ozlijeđen leži u jednoj od bolnica - piše EADaily.

Foto: Acreenshot/YouTube/East2West

Aleksandra su na kraju pronašli u kazahstanskoj bolnici u gradu Aktobe. Muškarac je teško ozlijeđen, a liječnici kažu da su prognoze dobre i da će se oporaviti. Kako sada stvari stoje teško će se saznati kako je muškarac završio u ovakvom stanju, piše The Sun. 

Stručnjaci kažu kako medvjedi vrlo rijetko napadaju ljude i odvlače ih u svoje brloge. 

Možda vas zanima i ovo:
Message