Obavijesti

News

Komentari 62

Misterij dvije smrti u Lici, jedna je ubojstvo: 'Pa u tom selu nitko ne živi, tko bi ga mogao ubiti?'

Misterij dvije smrti u Lici, jedna je ubojstvo: 'Pa u tom selu nitko ne živi, tko bi ga mogao ubiti?'

U Rapainom Klancu kod Brinja nitko ne živi pa je načelnik Općine Brinje Ivan Fumić kratko rekao da se čudi svemu i pita radi li se možda o nekim vikendašima

U blizini Karlobaga, u mjestu Devčić Draga pronađeno je beživotno tijelo muškarca nepoznatog identiteta, izvjestila je Policijska uprava Ličko-senjska.

Iz policije ističu kako je tijelo bez vidljvih vanjskih ozljeda, a više detalja bit će poznato nakon kriminalističkog istraživanja.

Policija PU Ličko-senjska tako rasvjetljava smrt dvojice muškaraca.

Pored nepoznatog preminulog u Devčić Dragi, istražuje se i raniji slučaj smrti 52-godišnjaka u Rapainom Klancu kod Brinja, čije je tijelo rano jutros pronađeno u obiteljskoj kući.

‘Brate, prijatelji su mi rekli da su sigurni da si ti ubio tu curu’
‘Brate, prijatelji su mi rekli da su sigurni da si ti ubio tu curu’

Nad oba će se tijela provesti obdukcija radi utvrđivanja točnog uzroka i vremena smrti, no kako Hina saznaje od glasnogovornice Policijske uprave u Gospiću Maje Brozičević slučaj iz Rapainog Klanca već se vodi kao ubojstvo, jer su na truplu vidljive ozljede.

Na tijelu druge osobe nema vanjskih tjelesnih ozljeda te tek treba utvrditi je li smrt povezana s kaznenim djelom.

U Rapainom Klancu kod Brinja nitko ne živi pa je načelnik Općine Brinje Ivan Fumić kratko rekao Hini da se čudi svemu i pita radi li se možda o nekim vikendašima.

U obiteljskoj kući u kojoj je pronađeno tijelo i oko nje provodi se policijski očevid kojim rukovodi zamjenik ŽDO Dubravko Skolan.