Obavijesti

News

Komentari 9

Lidl radnicima povećava plaće za 8,5 posto: 'Ulažemo u ljude'

Lidl radnicima povećava plaće za 8,5 posto: 'Ulažemo u ljude'
1

Napominju da su u prošloj, iznimno uspješnoj godini, u skladu s rastom kompanije i širenjem trgovačke mreže i poslovanja, zaposlili 463 nova radnika u svim područjima poslovanja...

VIDEO

Trgovački lanac Lidl u Hrvatskoj je odlučio povećati bruto plaće svojim zaposlenicima u trgovinama i skladištima u prosjeku za 8,5 posto, izvijestili su u ponedjeljak iz Lidla Hrvatska.

Odluku o povećanju plaća donijela je Uprava Lidla Hrvatska, a to će povećanje osjetiti 1.792 zaposlenih u ukupno 93 Lidlove trgovine u cijeloj Hrvatskoj te u dva logističko-distributivna centra u Jastrebarskom i Perušiću.

"Kada je riječ o plaćama, Lidl Hrvatska predvodi u visini ukupnih primanja u maloprodajnoj i prehrambenoj industriji, a ovim je potezom još jednom pokazao da su mu zaposlenici najvredniji potencijal, u koji vrijedi ulagati. Ovo povećanje plaća zaposlenika tek je jedno u nizu od početka poslovanja u Hrvatskoj, čime Lidl neprestano dokazuje da su mu zaposlenici, uz kupce, na prvom mjestu", ističu iz Lidla Hrvatska.

Napominju da su u prošloj, iznimno uspješnoj godini, u skladu s rastom kompanije i širenjem trgovačke mreže i poslovanja, zaposlili 463 nova radnika u svim područjima poslovanja, trgovinama, logističko-distributivnim centrima i centrali.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Njemački lanac Lidl kao dio maloprodajne grupe Schwarz jedan je od vodećih u prehrambenoj maloprodajnoj industriji u Njemačkoj i Europi, a ukupno ima 10 tisuća trgovina i više od 150 distribucijskih centara u 28 zemalja Europe.

U Hrvatskoj posluje od 2006., otkada je prodajnu mrežu proširio na cijelu Hrvatsku sa 93 trgovine i 2 logističko-distributivna centra, te zaposlio gotovo 2200 ljudi.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer

Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a
Žestoke reakcije na Ustavni sud, Benčić: To je udar; Milanović je najavio svoju konferenciju
POSTIZBORNI PREGOVORI

Žestoke reakcije na Ustavni sud, Benčić: To je udar; Milanović je najavio svoju konferenciju

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1