Obavijesti

News

Komentari 71

Lidl snižava cijene mjesec dana prije nego na snagu stupa odluka o smanjenju PDV-a

Lidl snižava cijene mjesec dana prije nego na snagu  stupa odluka o smanjenju PDV-a

Trgovački lanac Lidl Hrvatska prvi će sniziti cijene svježeg mesa i ribe, jaja, voća i povrća, jestivih ulja i masti, dječje hrane te uložaka i tampona, objavio je Lidl Hrvatska

VIDEO

Lidl je u četvrtak medijima poslao priopćenje u kojem navode da će oni sniziti cijene mjesec dana prije stupanja na snagu Vladine odluke o smanjenju PDV-a. 

Priopćenje donosimo u cijelosti. 

Trgovački lanac Lidl Hrvatska prvi će sniziti cijene svježeg mesa i ribe, jaja, voća i povrća, jestivih ulja i masti, dječje hrane te uložaka i tampona, i to mjesec dana prije stupanja na snagu odluke Vlade RH o smanjenju PDV-a. U sklopu paketa mjera pomoći zbog vala poskupljenja, od 1. travnja 2022.snizit će se PDV na navedene kategorije proizvoda. Počevši već od 1. ožujka 2022., Lidl će sniziti cijene svih navedenih proizvoda iz redovne ponude u pojedinoj kategoriji. Lidl Hrvatska ovim potezom još jednom dokazuje da su mu kupci, uz zaposlenike, na prvom mjestu te da je Lidl cijena uistinu garancija najboljeg omjera cijene i kvalitete.

Lidl Hrvatska, još od dolaska na domaće tržište prije više od 15 godina, svojim kupcima bez prestanka nudi proizvode najboljeg omjera cijene i kvalitete. Ne čudi zato da je upravo ovaj trgovački lanac još jednom odlučio prvi sniziti cijene određenih kategorija proizvoda ususret Vladinoj odluci o smanjenju PDV-a 1. travnja, a kako bi dao svoj doprinos rasterećenju budžeta hrvatskih građana.

Smanjenje stope PDV-a na hranu bit će s 13 na 5 posto, i to za svježe meso i ribu, jaja, voće, povrće, jestiva ulja i masti te dječju hranu. PDV na higijenske uloške i tampone bit će snižen s 25 na 13 posto. Već od utorka, 1. ožujka, punih mjesec dana prije stupanja Vladine odluke na snagu, Lidlovi kupci moći će obavljati svoju redovnu kupnju po još nižim cijenama.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 71
VIDEO

'Izborit ćemo se da svako srpsko selo ima sve što i hrvatsko. Ali SDSS je nama neprihvatljiv!'
BURNA PRESICA PENAVE

'Izborit ćemo se da svako srpsko selo ima sve što i hrvatsko. Ali SDSS je nama neprihvatljiv!'

SDSS i Možemo! su nam neprihvatljivi partneri. Sa svima drugima se razgovora.  Pravi razgovori su tek krenuli s jučerašnjim danom, kaže Penava

Što se to kuha u Mostu? Svađa supružnika Raspudić i Miletića oko liste za Europski parlament
ŽELE NAPUSTITI STRANKU?

Što se to kuha u Mostu? Svađa supružnika Raspudić i Miletića oko liste za Europski parlament

Potvrde ni demantija ovih informacije još nema, a nitko od dužnosnika Mosta ne odgovara na telefonske pozive.
Plan HDZ-a opet udario u zid. Domovinski pokret: Ne želimo nikako SDSS u većini u Saboru
EKSKLUZIVNO DOZNAJEMO

Plan HDZ-a opet udario u zid. Domovinski pokret: Ne želimo nikako SDSS u većini u Saboru

Problem sa SDSS-om se može riješiti. Ne moraju oni biti u novoj vladi, ali i oni i svi drugi predstavnici manjina mogu zadržati sva svoja prava i financiranje kao i dosad, smatraju u HDZ-u. Ali to neće biti lako provesti..