Obavijesti

News

Komentari 59

Lijepa glumica iz Larina izbora 'stalkera' se riješila pričom

Lijepa glumica iz Larina izbora 'stalkera' se riješila pričom
1

Mladić jako čudnih očiju dolazio je na sve moje predstave i u početku mi je to bilo simpatično. No poslije me svagdje pratio, ali sam se ohrabrila i prišla mu, kaže

VIDEO

Lijepa Jemenka Leila vratila se u “Larin izbor”, a beogradska glumica Jana Ilić zbog njezina lika ponovno živi u Zagrebu, gdje snima “punom parom” nove epizode druge sezone. Simpatično joj je što joj Zagrepčani brkaju prezime. Prije udaje za producenta Mišu Ilića zvala se Jana Milić, a sad je, smije se, samo Ilić.

Za dobro odrađenu ulogu i uspješnu prvu sezonu sapunice nagradila se putovanjem. Iako ističe da joj je nagrada već to što je serija jako gledana, ipak se smješka dok govori o suprugu, obitelji.

- Kad smo završili prvu sezonu, otrčala sam dragim ljudima koje sam surovo zapostavila. Sve je bilo nešto na kratko, na jedan dan, ja njima u Beograd ili oni meni u Zagreb. Suprug i ja otišli smo na krstarenje po Italiji, Španjolskoj i Francuskoj i uživali jedno u drugome. Toliko, 12 dana u komadu, nismo dugo bili zajedno - govori.

U svoje je 32 godine mnogo putovala. Bila je u Aziji, Americi, omiljena destinacija joj je Korzika, potom Izrael i Jeruzalem. Svidio joj se i Palm Springs, Santa Monica. Mogla bi, kaže, nabrajati do sutra.

- Žensko sam, volim i ja dati za cipele, ali su mi putovanja draža. Danas višak novca ne postoji, ali ako zaradim nešto više od prosječnoga, uvijek to potrošim na putovanja. Imam omiljene destinacije i čim čujem da bi netko nekamo išao, odmah počnem s preporukama – govori.

Na silnim je putovanjima upoznala mnogo različitih ljudi ali nikad, kaže, nekog tako bešćutnog kao što je Dinko u seriji. Ne vjeruje u čisto zlo. Tvrdi da ništa u životu nije crno ili bijelo.

>> Više počitajte u 24sataExpressu

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 59
VIDEO

Grmljavinsko nevrijeme udarit će Hrvatsku! Sigurne samo dvije regije. Nestabilno i sutra...
PROGNOZA

Grmljavinsko nevrijeme udarit će Hrvatsku! Sigurne samo dvije regije. Nestabilno i sutra...

Za četvrtak i petak prognoziraju dosta nestabilno vrijeme, pogotovo četvrtak kad je za skoro cijelu Hrvatsku upaljen žuti alarm zbog grmljavinskog nevremena

Pogledajte veliko nevrijeme koje ide prema Hrvatskoj!
RADARSKE SLIKE

Pogledajte veliko nevrijeme koje ide prema Hrvatskoj!

DHMZ je ranije objavio upozorenje i žuti alarm za grmljavinsko nevrijeme za sve regije u Hrvatskoj osim za dvije. Sad su to promijenili i samo gospićka regija označena je zelenom
Detalji napada poskoka kod Vrgorca: 'Mama je bila smirena, u Splitu su joj dali terapiju'
'STABILNO JE'

Detalji napada poskoka kod Vrgorca: 'Mama je bila smirena, u Splitu su joj dali terapiju'

Ono što je zanimljivo je da se otrovnica kreće u radijusu od pedesetak metara i da nikada nije sama. Pravilo kako je uglavnom njeno stanište u kamenjaru više ne vrijedi jer se može pronaći i u gustoj šumi gdje je hladovina