Obavijesti

News

Komentari 76

Linić: Kalem je moj prijatelj i uvijek će biti, ne odričem ga se

Linić: Kalem je moj prijatelj i uvijek će biti, ne odričem ga se
5

Situaciju s Jozom Kalemom, Slavko Linić usporedio je sa sobom. Rekao je kako su i njega istraživali deset godina pa ništa. Uvjeren je kako će se i njegov prijatelj izvući

VIDEO

Jozo Kalem je moj prijatelj, mi smo obiteljski prijatelji i to nikada neću promijeniti niti drugačije misliti, rekao je Slavko Linić za Media Servis nakon podizanja optužnice protiv njegova prijatelja i tvrtke RI Petrol. Dodao je da se radi o događajima starim pet godina.  

'Znat će on to riješiti'

- On je poslovni čovjek koji je u sukobu s nekim drugim poslovnim ljudima i ja sam uvjeren da će on to znati razriješiti - rekao je. Kao ministar financija žalostan je što je IGM Tounj propao jer je to tragedija za ljude koji su tamo radili.

Svatko ima svoju sudbinu, svatko treba rješavati svoju sudbinu. Prijatelji su prijatelji, kaže ministar

- Prema tome, vjerujem da to što sam ja njegov prijatelj je nešto što dio ljudi pokušava stvoriti taj negativan imidž o meni, ali ... ja svoje prijatelje biram sam. Prema tome, ne odričem se prijatelja zato što oni imaju probleme. Ja bih to samo povezao, znate, ja sam deset godina bio pod istragama radi Tržnice gdje mi je policija napakirala da sam ukrao 80 milijuna kuna... Od svega toga ništa, ali dan danas ćete naći zločeste špijune, novinare koji pokušavaju reći da je Linić pokrao Tržnice Grada Rijeke za 80 milijuna kuna. Što to znači, da su se svi trebali odmaknuti od mene? Ne, svatko ima svoju sudbinu, svatko treba rješavati svoju sudbinu. Prijatelji su prijatelji - kaže ministar. Vjeruje kako to ne utječe na njegov posao ministar financija.

'I meni pokušavaju reći da sam lopov, ali građani još uvijek ocjenjuju da dobro radim'

- Polazim od toga da mnogi pokušavaju meni kao ministru reći da sam lopov, da sam se nezakonito bavio poslovima, da sam pokrao građane Hrvatske... Moja je utjeha da uz dvije godine takvih pakiranja, građani još uvijek ocjenjuju da sam čovjek koji ima znanja, energije i da ono što radim - dobro radim - kaže. Njegovo je da radi i da se ne osvrće na podmetanja.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 76
VIDEO

Tajni spisi CIA-e o Bljesku: Vršili pritisak na Tuđmana, iznenadila ih brza akcija; 'Zabrinuti smo'
ČETNICIMA LEGIJA OKRENUO LEĐA

Tajni spisi CIA-e o Bljesku: Vršili pritisak na Tuđmana, iznenadila ih brza akcija; 'Zabrinuti smo'

CIA-ini zapisnici sa sastanka održanog 4. svibnja 1995. godine, praktički samo nekoliko sati nakon završetka Bljeska pokazuju koliko ih je iznenadila operacija...

VIDEO Potres kod Slunja snimila nadzorna kamera: 'Prvo je jako udarilo, a onda se sve treslo...'
4.3 PO RICHTERU

VIDEO Potres kod Slunja snimila nadzorna kamera: 'Prvo je jako udarilo, a onda se sve treslo...'

RAKOVICA - Odmah sam pregledao snimke nadzorne kamere s vikendice u Rakovici. Potres se jasno vidi. Prvo je jako udarilo, a onda se tlo kratko zatreslo. To je udaljeno samo 2 kilometra od epicentra, javio nam je čitatelj koji je poslao snimku potresa magnitude 4.3 po Richteru koji je u srijedu u 5.38 zatresao na granici s BiH, samo 15 kilometara od Slunja.
Snažan potres kod Slunja, osjetio se diljem Hrvatske: 'Probudilo me, tresla se kuća'
MAGNITUDA 4,3 PO RICHTERU

Snažan potres kod Slunja, osjetio se diljem Hrvatske: 'Probudilo me, tresla se kuća'

''Prilično jako podrhtavanje'', ''Grunulo jako i dobro zatreslo'', ''Probudilo me'' - samo su neki od komentara na aplikaciji za prijavljivanje potresa