News

Komentari 29

Linić o Šegonu i Ježiću: 'Ja se svojih prijatelja ne odričem...'

Linić o Šegonu i Ježiću: 'Ja se svojih prijatelja ne odričem...'

Na jednom su portalu osvanule fotografije Linića koji je bio na Korčuli sa Šegonom i Ježićem. Linić je potvrdio prijateljstvo, ali i iznio teške optužbe na račun portala

Slavko Linić iznio je teške optužbe na račun jednog hrvatskog news portala i njegovog vlasnika. Naime, taj je portal u nedjelju objavio fotografije Linićeva boravka na Korčuli gdje ga je ovog vikenda ugostio njegov bivši pomoćnik Branko Šegon. S njima je bio i kontroverzni riječki poduzetnik Robert Ježić poznat iz afere INA-MOL.

Linić je za HTV priznao da je s obojicom  i dalje prijatelj. 

Što se njegovog boravka na Korčuli u toku vikenda, Linić je kazao da je to sve djelo tajnih službi i policije, koji zloupotrebljavaju spomenuti news portal i objavljuju svoja praćenja i špijunske afere. 

- Nemojte se ni čuditi, vlasnik portala je taj koji je pokrao državni proračun za 6 milijuna kuna. Neprihvatljivo je da medijski vlasnici imaju kaznena djela i probijanje državnog proračuna. Ja svoje račune sam plaćam - rekao je Linić. 

Dodao je kako je istina da je veliki prijatelj Šegona.

- Jer smo doživjeli zajednički progon neodgovornog Milanovića. I s Ježićem sam dugo godina prijatelj. Ja se svojih prijatelja ne odričem, svatko odgovara za svoje poznanike - pojasnio je Linić.

Kazao je i kako je državni odvjetnik zaključio nagodbu s vlasnikom tog portala, gdje je vlasnik priznao pronevjeru. S tim da je za uslugu državni odvjetnik umjesto 6,5 milijuna dozvolio da se plati samo 4 milijuna kuna i dao mu presudu za dobrovoljni rad. 

- Sam vlasnik je priznao djelo krađe državnog proračuna, ali to je Hrvatska, ukradete 6 milijuna kuna i idete na dobrotvorni rad - kazao je Linić.

Najčitaniji članci