News

Komentari 6

Ljetni posao iz snova: Dat će vam cijeli otok da ga vodite

Ljetni posao iz snova: Dat će vam cijeli otok da ga vodite

Posao je idealan za par ili dvoje prijatelja, koji će na otoku živjeti od travnja do listopada i voditi kafić i tri kolibe za turiste - hrana i smještaj su osigurani, a plaću dogovarate kad se prijavite

Poslovi za ljetnu sezonu već se oglašavaju, a jedan od njih je već privukao na tisuće zainteresiranih - otok Great Blasket u Irskoj, na atlantskoj strani, traži dvoje ljudi, par ili prijatelje koji će cijelo ljeto živjeti i voditi posao na otoku.

Ako niste ovisnik o struji i nije vam važno da stalno imate toplu vodu, onda bi ovaj otok koji se proteže na nešto više od četiri kvadratna kilometra mogao biti vaš idealni ljetni dom ove sezone.

Otok je prava zelena oaza koja vodu dobiva iz kišnice, a struju iz turbina koje pokreće vjetar s Atlantika i ima je dovoljno za svakodnevne potrebe.

Dvojac koji će dobiti ovaj primamljiv posao morat će voditi kafić na otoku, te voditi brigu o tri kolibe koje se iznajmljuju turistima.

Posao počinje u travnju i traje sve do listopada, dvoje koji će dobiti posao imat će osiguran smještaj i hranu, a plaća se dogovora prilikom prijave za posao.

Oglas je postavljen prošli tjedan, a već se javilo 7.000 ljudi, objavio je CNN, ali još uvijek se možete prijaviti.

Na otoku nema wi-fija, a dnevno na otok zna doći i po 400 ljudi koji tamo uživaju u kavi i fenomenalnom pogledu na ocean i zelenom okolišu u kojem nema ničeg osim kafića i tri kolibe.

Posjetitelji inače najviše hvale spektakularne zalaske sunca, te večernja paljenja vatre na poljima.

Najčitaniji članci