News

Komentari 59

Bolje mu je išla prodaja borova: Ljubomorna zakuhala tučnjavu

Bolje mu je išla prodaja borova: Ljubomorna zakuhala tučnjavu

U tučnjavi su sudjelovale dvije žene u dobi od 32 i 44 godine i trojica muškaraca starosti 21, 21 i 22. Svi su osumnjičeni za počinjenje kaznenih djela, „Sudjelovanje u tučnjavi“ i „ Teška tjelesna ozljeda“

Tučnjavu oko borova, u Martićevoj ulici na Medveščaku, predvodila je žena (32) zbog ljubomore na 43-godišnjaka kojemu je bolje išla prodaja.

U golemoj zavisti, žena je nahuškala tri mladića (21), (21) i (22) te ženu (44) da joj pomognu istući prodavača. 

Svi zajedno prišli su u petak navečer starijem muškarcu te ga je 44-godišnjakinja počela udarati rukama po licu. Sve je vidio muškarac (29) koji im je prišao kako bi obranio prodavača, navodi zagrebačka policija.

Ubrzo nakon toga u tučnjavu su se ubacili i svi ostali. 

Osumnjičeni 21-godišnjak udario je prodavača snažno po glavi i teško ga ozlijedio. Uslijed udarca izgubio je svijest no, dvojica mladića nastavila su ga udarati rukama i nogama po tijelu i po glavi dok je muškarac nepomično ležao na tlu.

Budući da je 29-godišnjak htio pomoći i njega su napali. Počeli su ga udarati i rukama i nogama u predjelu glave. 

Za vrijeme trajanja tučnjave, treći osumnjičeni (22) gađao je dvojicu napadnutih željeznim stalcima za borove.

Dakle, u tučnjavi su sudjelovale dvije žene u dobi od 32 i 44 godine i trojica muškaraca starosti 21, 21 i 22 godine. Osumnjičeni su za počinjenje kaznenog djela „Sudjelovanje u tučnjavi“ i dva kaznena djela „ Teška tjelesna ozljeda“ od kojih je jedna u pokušaju.

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja svi osumnjičeni su u zakonskom roku predani pritvorskom nadzorniku, a kaznena prijava je podnijeta Općinskom državnom odvjetništvu u Zagrebu.

Najčitaniji članci