Obavijesti

News

Komentari 85

'Vratimo HDZ-u jedinstvo i domoljublje, lopovluk van!'

'Vratimo HDZ-u jedinstvo i domoljublje, lopovluk van!'
1

Predsjednik HDZ.a Tomislav Karamarko je najavio u Velikoj pod Papukom da će očistiti državu od lijeve destrukcije koja pokušava mijenjati svjetonazore "naših ljudi"

VIDEO

Iako naše ljude muče egzistencijalni problemi, privrženi su domovini, a HDZ nudi izlaz iz sadašnje situacije, naglasio je pred više od 800 članova HDZ-a Požeško-slavonske županije na tradicionalnom druženju u Velikoj pod Papukom predsjednik stranke Tomislav Karamarko koji je zatražio da lopovluk i korupcija idu van iz HDZ-a, a natrag u stranku domoljublje i jedinstvo članstva. Uz to najavio je da će očistiti državu od lijeve destrukcije koja pokušava mijenjati svjetonazore naših ljudi.

Sudionike je pozdravio predsjednik Gradskog HDZ Požege Ante Šolić izrazivši zadovoljstvo što su s njima i čelništva koalicijskih partnera u ovom kraju HSS-a i HSP-a A. Starčević, a predsjednik Županijskog HDZ-a Franjio Lucić pohvalio je čestu prisutnost čelništva HDZ-a iz Zagreba u Požeško-slavonskoj županiji jer su uz Karamarka ovdje bili zamjenik Drago Prgomet, potpredsjednik sabora Tomislav Čuljak i glavni tajnik Milijan Brkić.

- Državotvornost se pokušava relativizirati, čak se ide na osporavanje naše povijesti, a sve to nećemo dozvoliti jer je HDZ učinio sve ključne stvari za našu državu - istakao je Karamarko podsjetivši na najavu Franje Tuđmana početkom devedesetih kojom će se stvoriti samostalna Hrvatska, te uključiti u euroatlanske integracije. 

Upozorio je nadalje da je podjela RH na dvije regije atak na Slavoniju koja će izgubiti velika sredstva i zaostajati u razvoju.

- Imamo kriminal u pretvorbi i nepovratnim kreditima, to se nije smjelo događati i te devijacije nisu dobre zbog onih koji su dali živote za domovinu, ali i budućnosti svih nas - zaključio je Karamarko i upozorio da je prethodno čelništvo pokušalo detuđmanizirati HDZ što im je najveći grijeh pa se stranka mora vratiti izvornim vrijednostima domoljublja.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 85
VIDEO

Iranskom predsjedniku ugrožen je život, spasioci probijali se do njega po gustoj magli: 'Molite!'
SRUŠIO SE HELIKOPTER

Iranskom predsjedniku ugrožen je život, spasioci probijali se do njega po gustoj magli: 'Molite!'

Loše vremenske prilike ometaju spasilačke službe da dođu do mjesta gdje se prisilno sleitio helikopter u kojem je bio iranski predsjednik

U padu helikoptera poginuo je iranski predsjednik: Pronašli su olupinu, cure prve snimke...
IRANSKI PREDSJEDNIK JE MRTAV

U padu helikoptera poginuo je iranski predsjednik: Pronašli su olupinu, cure prve snimke...

Iranski predsjednik Ebrahim Raisi poginuo je u padu helikoptera, potvrdila je iranska državna televizija i potpredsjednik te zemlje
Banožić tvrdi da nije pretjecao. Evo što kažu policija i optužnica
TRAGIČAN SUDAR KOD VINKOVACA

Banožić tvrdi da nije pretjecao. Evo što kažu policija i optužnica

Medije je optužio da lažu u vezi pretjecanja te da frontalnog sudara, "far od far", nije bilo. Policija i optužnica koju su protiv njega podignuli prije tri i pol tjedna tvrde drugačije